Přejít na obsah

tom75

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

603 zobrazení profilu

tom75's Achievements

0

Popularita

  1. Long life intervaly byly hlavně nastaveny a uplatňovány pro firemní flotilu, na což zákazník - rozuměj majitel firmy rád slyší :-)
  2. ...mimochodem, kolik litrů má ol.nádrž?
  3. tom75

    Octavia 3 facelift

    Nesouhlasím s tím, že TDi motor je špatný, naopak! Jde krásně do otáček, má sílu jak hrom a slušnou spotřebu. Ano, RS to jistě není, sám mám vyzkoušené i benzinové RSo a to je opravdu jinde. Dalo by se ještě polemizovat o pružném zrychlení nafta a benzin, ale říkat, že diesel motor v RS není výhra-je špatný to asi ne. :-) není to motor do RSa, ale to neznamená, že to je špatný motor!
  4. tom75

    Kabinový filtr

    Dal bych to stejně jako ten, který vytáhneš při demontáži původního :-)
  5. Je tu někdo, kdo mel RS II a stavajici verzi a muze porovnat oba podvozky?
  6. tom75

    Podložky pod kola

    jj, asi jo, už jsme o tom mluvili i s Milošem... :-) Otázka je, když se na předek nedá nic, jak zadek bude s 20mm vypadat a hlavně jezdit :-)
  7. tom75

    Podvozek - "změkčení"

    S tvrdosti podvozku je to strašně invidualni.. to co se nekomu zda tvrde by dalsi dal pritvrzoval atd. Najit i ten obyčejný kompromis asi nelze, ty to mas dano od vyroby. Pokud nechces experimentovat s pruzinami a tlumici, tak asi jine auto. :-)
  8. tom75

    Podložky pod kola

    Dával jste někdo na zadek 15mm podlozky? Pokud bych chtel aby měli náběh pro alu kola tak dlouhý jak je náboj kola, tak to prostě rozměrově nevychází. Budu tam muset dát asi min.20mm. :-(
  9. joo, tak to ať si "nas...ou", koupím sám za 350kc a nechám to nalít 5ti letého syna :-) edit: u nás mají origo olej Castrol Profesional 5W-30 5l za 1000kč :-)
  10. Auto mám v záruce, pokud bude potřebovat dolit olej, škodovka to v rámci záruky zdarma udělá? Díky
  11. jj, to je fakt že můžou jet přes hot spot mob.tel....pokud druhá verze, tak tedy datová karta i když nevím, kam ji šoupnout (mam Amundsen). Ale přesto díky :-)
  12. Koukám, ze co příspěvek to pomalu jiné vysvětlení, díky moc. ?
  13. ....jsou trochu tvrdší nežli klasické, ne o moc, tak akorát :-)
  14. Ahoj, ještě se vrátím k oleji a jeho dolévání....zeptám se asi blbě, ale v rámci záruky je dolití oleje zdarma, ne?? Řeším teď, že když je do Chorvatska a řekne si o dolití, že bych si raději dolil sám...ty 200kč za balení +- je lepší než hledat servis...Díky
×
×
  • Vytvořit...