Přejít na obsah

Saxon

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Saxon's Achievements

0

Popularita

  1. Saxon

    Ostřik světel

    Ahoj, mám záslepky na nárazníku a chtěl bych dodělat ostřiky. Co vše potřebuji? popř. kdo to dělal na co to vyjde?
  2. Rozebrat zrcátko je celkem jednoduché. Je to hnusný ale musí se použít drobek násilí, aby se sundal ten vrchní kryt. Spodek zrcátka je pak na dvouch torxech. Mam oct 2005 a taky mi klekla levá dioda. (zřejmě další bolístka oct II).
  3. To je bez popisu radia se nehnem... ALe souhlasim s Stamsonem, nevím žeby origo radio. mělo tuto funkci. Dokup si nějaký bluetooth o PAROTu a doinstaluj k radiu a mělo by to fungovat. :D :)
  4. Jaký máte skušenosti a co doporučujete? OMV SHELL TOTAL CASTROL
  5. Saxon

    AMUNDSEN

    gateway jsem neměnil.... JJ čidla mám přední i zadní zadělaný, na treamu mi to ukazovalo vše ale a amunsenu ne. Takže říkaš jinou jednotku a překódovat.... to by asi šlo... Ted mám nějaké vydaje, tak se do toho budu muset opřít aby to zas bylo vše v cajku... děkuji za info ( a dik za mail ) Ty mapy prosímtě kde je ulovím?? mě jde hlavně o chorvatsko a slovinsko (ikdyž je to jedna dalnice)
  6. Saxon

    AMUNDSEN

    Taky by mě zajímalo zda už je vochcaná ta ochrana...
  7. Saxon

    Zimní pneumatiky

    Scoutoj to je možná skoro jedno ne?? Ale co mi chudáci co máme jen předek...
  8. Saxon

    Čistota motoru

    Když to malinko přeženu - kluk má u nás Pajero. Když si na tom nechal měnit blbej ojel, tak se ho ptaly jesli si nedělá prdel.... auto zasraný jako jetel... Kdo má rád auta, jakákoli, tak chápe že čistej motor udělá taky své.... (hlavně při prodeji)
  9. Saxon

    Zimní clona na masku

    Ja docela souhlasim s Mischickou. Nelítá tam tak bordel a ohřeje se to o drobek rychleji. Proc malinko neulevit autu?
  10. Saxon

    Poruchy klimatizace

    Lukáši, mám na autě 53 tis najeto a klekla mi elektromagnetická spojka, třeba to bude tím. Ale vtip je v tom že na OII - se musí koupit kompresor. CO píšou kluci je pravda origo kompresor 20ka.... :-(
  11. Kluci mi to říkaly, prej se to dělá normálně. Na tvrdo je na tvrdo :-)
  12. Saxon

    AMUNDSEN

    Ten samý problém u ukazování změny teploty na climatroniku... A ty jOsko viš jakto upravit popř. co by to stálo aby to fungovalo jak ma??
  13. Saxon

    AMUNDSEN

    Chlapáci, měl jsem stream a couváky mi normálně šlapaly na displayi, ale na amundsenu se mi ozývají jen tóny a autíčko ne, jak to možné?? kde mám chybu??
  14. U motoru nic, řetěz je řetěz :-) Ale mám na ní najeto 48 tis a klekla elektromagnetická spojka na klimakompresoru. a taková kosmetická vada rozsvítila se mi kontrolka vagu - sedačka řidiče - prej s ní moc hejbu :-)
×
×
  • Vytvořit...