Přejít na obsah

DSman

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

DSman's Achievements

0

Popularita

  1. Tak paráda, vše se povedlo, SMD ledky napájeny, vše svítí konečně ,,stejně´´, takže děkuji za radu:-). Už mi jen zbývá vyřešit problém s výhřevem sedaček. Dle tipu jsem napájel dvě zády k sobě, aby svítily do boku, jenže jsem tam nechal odpor, který jsem tam musel mrsknout kvůli předešlé změně ze žárovky na 12V na 3mm LEDku s hodnotou 625ohmů. Teď tam ty LEDky (SMD) mám dvě paralelně, takže bych měl tedy tu hodnotu odporu snížit? Řekne mi někdo na kolik?:-) Nyní to svítí jen slabounce.
  2. Zajímavej nápad, díky. Jen si někde neumím představit, jak tam tu PLCC2 budu dostávat, třeba v těch tlačítkách výhřevu sedaček atd., ale zkusit to můžu. Pak podám hlášení, jak jsem uspěl:-)
  3. Zdravím všechny. Má tu někdo zkušenosti s typem nebo svítivostí LED? Předělával jsem si podsvícení na bílou (v kombinaci s červenou u budíků)) a tam kde jsou SMD (budíky, stahování el. oken) jsem použil ,,studenou´´ bílou, ale kde jsou použity 3mm LEDky, tak nejsem schopen docílit požadované studené bílé - celkový efekt pak je, že tam kde jsou ty 3mm LEDky to tedy vypadá (oproti těm budíkům) mírně do žluta, prostě jako ,,teplá´´ bílá. Né, že by mě to tak hrozně vadilo, jen by mě vzhledem k investovanému času zajímalo, zda-li to někdo řešil. Ta studená bílá vypadá prostě suprově, chtěl bych to docílit i u těch prvků s klasickými 3mm LED. Dá se to upravit výběrem svítivosti u 3mm LEDek (zkoušel jsem už několik, ale ani nevím, jestli tyhle LEDky prostě umí svítit ,,studeně´´:-) )? Přídáním nějakého odporu nebo bůhví jaké finty? Má s tím někdo zkušenost?
×
×
  • Vytvořit...