Přejít na obsah

sandál

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele sandál

  1. sandál

    Bílý dým z výfuku

    turbo,syčí a kouří bíle
  2. Možná se ti povedlo odpálit komfortku,to by byl průšvih,musel by jsi do servisu.
  3. Když najedeš 300-400 km tak se ti zvednou otáčky motoru a spustí ventilátor, je to znamení ,že probíhá regenerace ve filtru pevných částic.V tu chvíli je třeba auto tak zvaně prohnat,stačí při 2000 otáčkách najet 15-20 km.Pokud se to nedělá a pak se rozsvítí kontrolka,časem padne motor do nouzového režimu a bude to na cestu do servisu.
  4. Nevím mám tam ještě ochranou folii z výroby,ale pochybuju,že by to byl displej jako na mobilu,takže to bude asi chtít folii nebo tvrzený sklo.
  5. Pokud se 1.0 chová lépe,tak má adaptivní tlumiče.Určitě ne každá.Motor je menší ,takže samozřejmě,je auto lehčí.Až čas ukáže,jestli byl návrat k tříválcovému motoru správný krok.Každý jsi budeme hájit to svoje,co máme pod kapotou,to je věc jistá.
  6. Nikdy bych na Oktávce nešel do litrového tříválce.Fábii ještě utáhl,protože je lehčí,ale při rychlosti nad 130 km na dálnici tě sežere,1.6 tdi pojede do 5.5 litru.
  7. Neměl jsem možnost srovnat předchozí verze motorů 1.6 tdi cr se současnou 85 kw.Celkově jsem s motorem spokojen.Výkon plně dostačující,akorát by mohl být trochu méně hlučný.Spotřeba dlouhodobá 5.1 Najeto 55000 km.
  8. Mám manualní klimu,takže to zřejmě nejde.
  9. Zdravím pánové.Není mí jasné vypínání přídavného topení v rádiu.Mohli by jste mi vysvětlit jak to udělat.Mám O III rok výroby 2017 motor 1,6 tdi 85 kw.Rádio Swing.Díky.
  10. Při odemykání podržíš tlačítko na klíčku a okna se ti otevřou,při zamykání se zavřou.
  11. Mě to regeneruje mezi 300-350 km.Mám O III 1,6 tdi cr 85 kw.Najeto mám 23 tisíc km.
  12. Pěkná barva,přeji ti hodně radosti s O III.
  13. Stačí předepsaná dávka Vifu jak letního tak stejně zimního.Je zbytečný tam lejt vyšší množství,samozřejmě motoru předávkování nevadí,plechovka Vifu pokud není v akci,je dost drahá záležitost.
  14. Je to normální,dělá mi to taky.Je to nastaveno řídicí jednotkou.
  15. Také bych rád viděl motor 1,6 tdi 85 kw v sekci motory O III.Věřím že ho tam Vitorio jako moderator zařadí .Díky.
  16. Svítí daleko líp než Fabie.To se nedá srovnat.Mám O III Fl čtrnáct dní tak už to mám vyzkoušený.
  17. Chtělo by to si nechat udělat ve značkovým servisu diagnostiku.Podle mě má teplý motor moc paliva a tak zvaně se uleje.
  18. sandál

    Obrovské zklamání

    Máš pravdu,z horšího na lepší se přechází vždy dobře.Už bych Octavii nevyměnil,musím zaklepat,zatim vše ok,najeto přes 500km.
  19. sandál

    Obrovské zklamání

    Mam ji doma 3 dny .1,6 tdi 85 kw Active.Najeto přes 100 km.Šlape to parádně.Jsem maximálně spokojen.Skvělý vůz.Měl jsem před tím Fabii 1,2 tsi.To se nedá vůbec srovnat.
  20. Swing 6.5 palce přehrávání foto nepodporuje,máš to v návodu na používání.
  21. sandál

    Obrovské zklamání

    Příští týden si pro O III FL jedu,tak napíšu,jak to maká a funguje.
  22. sandál

    Obrovské zklamání

    V práci jsem jsem jezdil s II. 2.0 TDI combi a celkově jsem byl spokojen.A proto mě ted potěšilo hodnocení nového 1.6 TDI.Mám objednáno O III 1.6 tdi 85 kw.Přecházím z F.II na Octavii.Napíšu dojmy a postřehy.Zdravím.
×
×
  • Vytvořit...