Přejít na obsah

cabry

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

cabry's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, nejde mi přehrávat hudba v columbusu přes bluetooth, asi tak před měsícem jsem měl možnost v nastavení nastavit přehrávání přes bluetooth tak jsem zafajfkoval a pak jednou se mi v nastavení objevilo aux dal jsem zatrhnout pak jsem to zrušil a od té doby se mi už neobjeví v nastavení přehrávání přes bluetooth a v media se mi už také neukazuje bluetooth ale ten aux nešlo by to nějak udělat abych tam měl zase jen to bluetooth, octavii mám po faceliftu z roku 2010 a chtěl jsem to vyzkoušet jestli to přehrávání přes bluetooth bude fungovat. Díky za rady
  2. cabry

    Mapy

    Měl bych ještě dotaz ohledně map West europe V14. Na těchto mapách ještě nejsou v ČR převedené rychlostní komunikace na dálnice? Nainstaloval jsem je na disk ale dálnice příklad D4 Příbram- Praha je stále jako rychlostní. Dále ještě u V14 nemám u Freistadtu (Rakousko) do Linzu celou dálnici kousek tam chybí je to možné? :D Díky za odpovědi. Ještě doplňuji, že když nainstaluji mapy west tak se mi ztratí east a naopak, mělo by to snad brát oboje ne ? ;)
  3. cabry

    Mapy

    Ahoj, nedávno jsem si pořídil Octavii II r.v. 2010 s Columbusem a chtěl bych udělat aktualizaci map poslední verze, která je v Columbusu jsou mapy V6 (East a West) a hledám něco aktuálního, pokud někdo náhodou by měl. Nejlépe Západ a východ, protože bych tam potřeboval mít mapu Chorvatska. Dále bych měl dotaz pokud bych chtěl udělat aktualizaci map, musel bych udělat i aktualizaci Software? V autě je také původní verze z roku 2010. Děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...