Přejít na obsah

Hofiik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

778 zobrazení profilu

Hofiik's Achievements

0

Popularita

  1. No příští týden dávám auto na servis do škodovky, tak se na to zeptám. Ale moc na to nespoléham. Většinou nejsou až tolik ochotní...
  2. Zdravím, Bohužel mi vykradli moji Octavii ii. Zloděj byl velice důkladný a vzal prakticky vše. Včetně klíčků od originál příčníků na Octavii před fl. Neměl by někdo na zkoušku klíček zda by nebyl stejný? Nechce se mi je vyhazovat a jiný nápad jak je odemknout nemám. Děkuji.
  3. S podvolantovkou jsem počítal. Jen by záleželo co by nešlo na té pravé straně. Ale jestli to bez fl. Budíků nebude fungovat na 100%, tak to asi nemá cenu.
  4. Dobře a kdybych to vyměnil např. třeba za Columba. Tak i tak bych musel měnit budíky a jednotky?
  5. Je tam Nexus. Ale taky jsem si říkal, že bych zkusil něco novějšího.
  6. Dobře, děkuji, za radu.
  7. fl budíky nemám, ani asr a esp. vše je v autě původní.
  8. Zdravím, neuměl by někdo v Praze a okolí předělat MF volant z před fl (rok 2007) za Mf volant fl? Děkuji.
  9. Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se zatmavovacim vnějším zrcátkem u před fl. Mám ho tokové rozmazané. A originál stojí cca bura. Dá se někde sehnat levněji, případně nějaká oprava? Děkuji
  10. No zkoušel jsem to dohledat jak se píše v příspěvku výše. Ale nenašli jsme to. V blocích měřeních hodnot nic nebylo. Ještě to zkusím jednou...
  11. Ještě bych měl dotaz k alarmu. Diagnostika mi hlásila chybu G384 (náklon vozidla). Koupil jsem nové čidlo, ale auto se mi hned po hodině zase rozhoukalo. Dá se čidlo na diagnostice nějak seřídit? Děkuji.
  12. Díky, ještě poslední dotaz. Kde v autě najdu tu jednotku?
  13. A dá se to vyměnit svépomocí (koupit originální baterii), nebo je třeba originální servis. Dík.
  14. Mám Octavii R.v. 2007 s originálním alarmem. Ale v poslední době se alarm spustí kdy chce. Někdy chvilku po zamknutí auta jindy třeba po 6h. Byl jsem na diagnostice, ale nevím kde to tam hledat. Pro jistotu jsem koupil novou baterii, ale je to pořád stejné. Děkuji za případné rady.
  15. Dobrý den, mám octavii 2.0 FSI 4x4 r.v.2007. A občas se mi projevuje nepříjemný problém, při zrychlování z rychlosti třeba 50 - 60 km/h se mi auto rozhoupalo ze strany na stranu a bylo to doprovázeno i takovým hučením. Problém je, že ne úplně vždy. dělá to jen občas, spís když je hodně naložené. Auto jsem měl v servisu a kontrolovali poloosy, čepy a nechal jsem vyměnit i zadní hardy spojky. výsledek je pořád stejný. Auto už mám delší domu, ale říkal jsem si že bych to zkusil konečně odstranit. Četl jsem zde různá témata s tímto problémem, ale žádný extra moudrý z toho nejsem. Prosím o případné rady. děkuji.
×
×
  • Vytvořit...