Přejít na obsah

Tomdlouhan

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    158
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 567 zobrazení profilu

Tomdlouhan's Achievements

7

Popularita

  1. Ahoj . Neni to tak jednduchy jak to vypada . Jde o to ze se musi vyndat cela stahovacka ktera je na nejty. ty se musi odvrtat a misto nic nanenjtovat marky . Material se da sehnat slusnej ze slusnou cenu , ja to amma priparaveny jen se do toho pustit . Momentalne neni cas .Materiala tady https://www.2din.cz/odhlucneni-auta/ naradi tady https://www.lidl.cz/q/search?q=nýtovací+matice
  2. Ahoj. Zkus v nastavení pod heslem v položce osvětlení jsou tam tři možnosti při světlech při klíčku a stále zkus to změnit a uložit pak vrátit a uložit.
  3. Ahoj. Především je třeba napsat co to děla. Pustit a v nastavení najít co to umí popř vyfotit sdatbsem fotky.bpokudvto má android dá se pokud win ce je to pouze rádio a flash internet nepůjde. Popř to vyndej rám zatáhnout nad popelnikembsmerem k sobě pak v nohách jsou tx šrouby.povolit vyndat opsat štítek ofotit.
  4. Ahoj. Předem upozorňuji že zapojení je takto pokud se používá krabička vždy se musí rozpojit oranžovo červený konektor pak funguje vypnutí klíčem pokud se nepoužívá krabička nechá se zapojení ,ale u tohoto vozu doporucum nechat . Další věc neprehazovat dratyba pokud to nekdo udělal vrátit zpět. Vše další lze nastavit v nastavení. Je třeba napsat zda funguje to co má signalizace otevřených dveří na panelu , ztlumení posvícení při zapnutí světel případně přepnutí z bílého pozadí na tmavé v noci. Je toho spousta je třeba pořádně popsat co to dělá a jak je to nastavený. PS. Aby y to hrálo je NUTNE dokoupit napajeni anteny jinak rádio hraje velice špatně.Vsechny tyto radia potřebují toto udělátko.
  5. Ahoj. Do octa 1 je toho spousta ,ale je třeba si rozmyslet co od toho chceš . NEDOPORUCUJU!!!!! Kupovat rádio do 3000 Kč a z paměti menší než 2GB a diskem ,min 16 lépe 32 GB. Na trhu v ČR je jich spousta ale u levných modelu většinou je problém z příjmem FM pásma. U dražších modelů je jiný čip který je v pohodě. Cena je od 4000 nahoru. Vše co chceš to umí. Koukni na FCB skupina čínská rádia Pavel Reindl ten bude určitě něco mít.
  6. Ahoj. Lze ale je třeba najít zřejmě na seznam bazar člověka kterej to umí. Za nějakej poplatek posles štítek on pošle PIN.
  7. Tomdlouhan

    Rada

    Ahoj . Mozna mas v aute sound system , byva pod sedackou ale je to bez zaruky . Jinak mozna by pomohlo na cca 20 minut odpojit napeti , pokud mas diesel je to v mototrovym prostoru je treba to najit v knizce nepamatuji si to . Pokud mas benzin je to treba hledat taky , to fakt nevim nekdy to pomuze , nekdy ne . Jo a este jedna vec , dulezite je napsat co to je zaradio jakej tam je system a aspon nejakoui zancku toho radia , tenhle dotaz je sice napsanej strucne ale nenei z nej nic patrnyho ,.. Pokud chces upresni udaje pak se da neco delat .
  8. Ahoj. Odpovědět poradit je to na dýl. Mám tu samou ale climatronic ,ale to je úplně jedno . Předřadný odpor je to možný ale především bych pohledal schéma jak je to vůbec dělaný a co je mezi přepínačem a větrákem. Někdy to bývá deska plná ektroniky z hliníkovým zebry která reguluje vykon vetraku. Tam většinou může dojít k poruše. Pokud to tak je šneci dle zápachu odešlo napětí tam nenameris,soudě podle toho že si používal multimetr předpokládám že schéma seženeš a nějak to potěší a větrák spravis.
  9. Tomdlouhan

    Pin k BT

    Ahoj.No nevím ale asi by chtělo vymazat všechny Nobilis v rádiu popř udělat reset sítí. Tím se smazou všechny hesla . Zkusil bych to trivialni 0000 třeba to bude fungovat. Tohle rádio neznám používám jiný typ tam ten reset funguje.
  10. Ahoj. DAB příjem není v ČR žádná sláva. Doporucuju s e kouknout jinam na čínský server. Tato antena je tam za cca 200 Kč. Cena této antény pokud nemá zesilovač je fakt vysoká,výsledek z eto bude fungovat je nejasný. Já mám DAB taky bohužel signál není v takové úrovni aby tohralo tam kde chci. Chce to čas.
  11. Ahoj.Rada je asi takto najdi drát kterej je pod napětím po zapnutí klíčku ,nebo drát kterej je pod napětím po spuštění rádia.Cerveny většinou žlutý je trvale, což by bralo baterku . Řešení je víc ale především je důležitý uvést jaký rádio jaký auto.
  12. Lze to zjistit podle VIN. Někde na netu je na to stránka zadas vin a vyjede ti co to auto umí.
  13. No takhle to je , tudiz mas 1 Octavku z lepsi vybavou , to je jina , no nejsme si jistej jestli , radio 2DIN ktery tam chces dat bude mit svuj Canbus a bude mluvit z autem . Nejaky radia jsou , konektor zalezi na vyrobci prodejci , nektery maji ISO , nektery ne . Zalui co mas v aute za konektor , podle toho se to da resit A halvne , nejsem si jistej ze 2DIN neorigo umi zobrazovat na maxidotu stanice , za me je to jen vec zvaku , ja mam 2octavku maxidot to umi ale nikdy jsme to nepouzival , ani u original radia . Stanici mam na radiu a vidim kde jsme , na budikach jejsou dulezity jiny veci ne nazev stanice.
  14. Tomdlouhan

    ne

    Ahoj . Predvsim bych se snazil najit pojistku , nekde urcite je , sterac ji ma taky , nektery pojistky jsou v motorovym porostoru a nektery , v levym sloupku , kdyz otevres dvere u ridice , tak prostor kde je otvor pro ofuk oken pod nim je plastvy kryt , ten sundas a mas pojistky , na viku , je schema ktera na co je , a jinak je to i v knizce v navodu k pouziti .
  15. Ahoj. Predvsim je treba napsat , jaky mas auto , i OCTAVIE rady 1 , canbus nebyl a pouziva se konektor ISO a,rozmer radia je 2DIN . Canbus je az od octavie 2 tj od roku 2005 , nova rada , da se rict po faceliftu . Radio ma jiny rozmer , je ve tvaru lichobezniku a do 2 DIN otvoru NEJDE . v Octavii 2 v lepsich vybvach je maxidot , kterej ukazuje stanice , bohuzel pouze z radiem SKODA , columbus , ktery je stale v prodeji za cca 80 000 kc . Pak maxidot ukazuje i stanice naladne na radiu . Nahrada tohoto radia , z iny , bohuzel toto neumi , ale plne bhradi toto zminene radio , Pokud mas octavii 1 radio je pouze 2DIN , a neobsahuje CNBUS , Auto ho neumi .
×
×
  • Vytvořit...