Přejít na obsah

Marek_Ko

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Marek_Ko's Achievements

0

Popularita

  1. Konny Dekuju za radu. Vymenim obe cidla. Ta druha chyba s regulaci volnobehu mozna bude protoze jsem cistil skrtici klapku pred casem. Ale nemuzu prijit proc se nerosviti pri otoceni klicku kontrolka motoru. Rozebral jsem budiky dioda tam je. Nevite kde jeste to tyhle vykukove v bazarech odpojuji?
  2. Kdyz koukam kolik chtej v servisech za pripojeni na vag tak si asi z bazaru koupim Autodiagnostiku VCDS VAG COM 17.1.3 HEX V2 za 1600 Kc a zavady zkusim smazat sam. Mam prostriknou konektor k cidlu teploty i ke tlakovymu spinaci servorizeni? To cidlo teploty v pohode najdu a prostriknu, kdyz nepomuze vymenim. Ale ten spinac servorizeni nemuzu vygooglovat kde to najdu.. :(
  3. Dekuju za pomoc noxik600. Chapu to teda spravne ze bych mel vymenit teplotni cidlo chladici kapaliny a striknout konektor, potom smazat zavady z jednotky, projet to nekolik km a znovu napojit na vag jestli se neobjevi neco znovu? Neni lepsi smazat zavady tesne pred stk aby se tam nestihlo zas neco objevit?
  4. Ahoj, byl jsem na stk a vyhodily me z emisi protoze nesviti kontrolka motoru a vag hodil 3 zavady. Auto je z nepoctiveho autobazaru tak asi bude podle stk technika nekde kontrolka odpojena. Nevite prosim nekdo kde se to odpojuje abych to mohl pripadne znovu zapojit? Dale me napadlo protoze auto jede jako hodinky a nemam ted moc penez ze bych zavady v jednotce nechal smazat a hned valil na stk. Co vy na to je to realny?
  5. Diky za rady a za odpoved. Asi mi nezbide nic jineho. Az budu mit servis za sebou tak sem napisu co to bylo.
  6. Koukal jsem pod motor a olej nekape.
  7. Zdravim pratele. Mam 1.6 74kw a neco trochu hučí, ječí kdyz pridam plyn za jizdy. Kdyz zaradim petku tak to huci uplne nejvic. Bez plynu to nedela. Napada nekoho prosim co by to mohlo byt?
×
×
  • Vytvořit...