Přejít na obsah

Daniel36

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

544 zobrazení profilu

Daniel36's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, Tak mám vyřešeno, Pokud by se někomu podařilo zasáhnout do byte 18 níže poznatky, které mohou pomoci protože na internetu a hlavně na českých stránkách jsem téměř nic nápomocného nedohledal. Snad nějakému nešťastlivci pomůže.. :-) Prvotním impulsem pro zásah do dlouhého kódování bylo automatické přepinání denních/potkávacích světel při poklesu intenzity okolního světla s vypínačem AUTO, což skončilo s chybou a právě rozhozenými hodnotami na bytu 18. Od té doby nesvítilo v žádné z poloh vypínače denní svícení. (2. žárovka v mlhových světlech) Úprava/oprava prováděna na Octavia II rv. 2012, výbava elegance, jednotka BCM PQ35 H 110 0651 , VAG NUMBER 1K0 937 087 Q. Použitá verze VCDS 17.1.3. 1. Pokud přes VCDS na hodnotách byte 18 naleznete 00, jedná se o skrytí reálných hodnot. Přepsání hodnot na 00 je tedy vhodné z mého pohledu pouze, pokud se Vám pomocí nových hodnot podaří nakódovat co potřebujete a tuto hodnotu následně chcete skrýt. 2. V příloze uvádím soubor byte18-OctaviaSuperb.pdf ve kterém jsou vypsané různé kombinace hlavně pro Octavii a Superb o něco podrobněji a přehledněji než v následujícícm dokumentu. 3. V příloze uvádím soubor byte18.xlsx ve kterém naleznete všemožné různé kombinace pro různé modely nejen Škoda ale i VW, Audi, ... kde pro jednotlivé modely naleznete x kombinací s různými výbavami. (halogeny, xenony, led, ...) Pro mě nakonec TA správná hodnota na bytu 18 byla 38. Podotýkám, že mám halogenové světla a v mlhovce 2 žárovky - mlhové a denní. byte18.xlsx byte18-OctaviaSuperb.pdf
  2. Ahoj, podařilo se někomu vyřešit problém se změněnou hodnotou na byte 18? Bohužel jsem nedopatřením zasáhnul do těchto hodnot a nyní se mi nedaří vrátit zpět. Denní světla (tedy 2. žárovka v mlhovém světle) nesvítí a nerad bych postupoval tak, že bych zkoušel všechny různé kombinace 00 - FF nebo na denní svícení využil mlhovky. Z různých témat a po internetu jsem vyčetl, že hodnota 00 pouze skrývá reálné nastavené hodnoty. Zkoušel jsem 5B a 34, bez výsledku a dnes bych za světla vyzkoušel ještě hodnoty 36, 37. Pokud by někdo řešil toto nastavení a shodou náhod i třeba pro O2 rv 2012 Elegance s vypínačem auto (rozsvěcování potkávacích světel při poklesu intenzity okolního světla), BCM - 1K0 937 087 Q a byl ochotný se podělit, budu nadmíru vděčný. A pokud to nedopadne, půjdu se prásknout do autorizáku. :-) Předem moc děkuji.
  3. Zdravím chlapi a dámy, Jsem tu nový a Octavii téměř nepolíbený, ale rád bych se zeptal. Získal jsem možnost ucházet se o odkup firemní octavie - rok výroby 2012, hatchback, motor 2.0 TDI CR 103KW, najeto 330 000, výbava Elegance. Auto má reálné kilometry a bylo pravidelně servisované v autorizovaném servisu Škoda. Vizuelně je velice pěkné, není dobouchané. Pocit z jízdy nemohu hodnotit, prozatím jsem neměl možnost, ovšem stále mi vrtá hlavou několik věcí. Vyplatí se koupě automobilu s nájezdem km 300tis+? Nedělám si iluze, že bazarové auta mají reálné km, ale i přes to.. Jaké může člověk očekávat investice? Obávám se alespoň o turbo a spojku.. prozatím jsem neměl možnost nahlédnout do servisní knihy na provedené opravy. Jaká může být reálná kupní cena? Firma má odkup postaven na nabídce určité částky a nejvyšší získává. Ze servisu informace o opravách Pouze drobné opravy - žárovky apod. Kolem 200tis nové rozvody Kolem 310tis nový klima kompresor Díky :-)
×
×
  • Vytvořit...