Přejít na obsah

J4kub1sk0

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele J4kub1sk0

  1. Bazerie už dosluhuje. Na zimu musím koupit novou. Startér nevím jak je na tom, ale zabere zned po otočení klíče. Takže to bych vyloučil.
  2. Při příležitosti kdy se mi povedlo ukroutit poloosu jsem ho i s novou poloosou vyměnil. Problém vyřešen! Dík! :)
  3. Zdravím. U svojí octavie 1.9 66kw pozoruju špatné teplé starty. Za studena ovšem naskočí na 1. Otočku. Bylo mi řečeno ať zvýším dávku paliva, ale ta je na 100%. Je teda nějaké jiné řešení? Celkem mě to štve, protože když vezu nějakou krůtu a 5s startuju tak už má předsudky a nevylepším to ani obřím černým mrakem z výfuku, ani výkonem a dokonce ani spotřebou :(. Předem dík za užitečné rady :)
  4. Zdravím. Nesvítí mi zpátečka na octavii 1.9 66kw. Chápu, že musím vyměnit čidlo, jenže jsem nikde nenašel kde bych ho mohl najít. Takže kdybyste někdo prosím věděl kde je, nejlíp i s fotkou, tak mi to sem prosím postněte. Předem díky :)
  5. Díky za odpověď. Zkusím ho vyměnit.
  6. Zdravím. Prosím o radu. Ve 2 servisech mi nedokázali říct co s tím tak to zkusím tady. Když zatáčím doprava a jedu dostatečně rychle ( začíná to asi od 80km/h) tak se ozývá nepříjemné mlácení a vibrace po celém autě. Asi to nebude nic závažného protože jsem s tím takto ujel už 10.000km, ale začíná mě to deptat. Můžu jen dodat že pokud při zatáčení přidám plyn tak se vibrace i hluk umocní. Zároveň když mám plně naložené auto a začnu brzdit tak volant taky vibruje, ale hluk není. Tohle se děje jen když mám auto plně naložené. Ještě dodám že se jedná o octavii I 1.9tdi 66kw. Předem díky za vaše rady :)
  7. Ok zkusim, je pravda že mi to občas ukazuje nesmysly... Jakoze nejdřív to ukáže 3/4 nádrže a pak najednou plná :D
  8. Dobře díky, takže jeden problém pryč, teď co s tím staetem? :D :/
  9. Ahoj, Dneska jsem jel po dálnici, dost rychle, otáčky 3000-3500 po dobu asi hodinu. Auto dojelo vporadku, jenže po zaparkování a po asi 4 hodinách stání jsem auto nastartoval, točilo o dost dýl, ale chytla. Nechal jsem ji klasicky bublat ať se ohřeje asi minutu nebo dvě jako vždy, po té jsem se vklidu rozjel, ujel pár metrů a zastavil s nastartovaným motorem. Po pár sekundách se motor jakokdyby zakuckal a hned zdechl. Od té doby nechce chytnout. Zkoušel jsem startovat asi 8x a z toho se mi při startování párkrát rozsvítila kontrolka oleje, ale při zkontrolování oleje, kdy ho tam nejdřív bylo min a po par minutách tak akorát ( myslím že olej pomalu stikal z motoru z5 do vany). Všiml jsem si že v palivové hadičce mezi palivovým filtrem a čerpadlem je absolutně prázdná. Nafta tam ale je, ano je tam rezerva ale dojezd je 80km. Myslím že by to mohl být palivový filtr nebo čerpadlo, ale proč ta kontrolka oleje doprovázená výrazným pípnutím? Děkuji všem za rady a pomoci.
  10. Ahoj, měli jsme auto na zvedáku, párkrát jsme vytočili 5ku při vypnutým ESP. (Zjišťovali jsme co tam kde mlátí). Potom jsem jel po dálnici cca 100km/h na rovné cestě a rozsvítila se mi kontrolka ESP. Dneska jsme to na diagnostice smazali (psalo to nějakou mechanickou závadu na nějaké spirále nebo co) ale už to zase svítí. V servise mi řekli že mám vyměnit tu spirálu ale nevím kde to sehnat ani jak to vyměnit. Nebo je to něco jinýho? Předem díky za odpověď.
  11. Díky za odpověď. V servise budou vědět? Nebo jsou tam nějaké hodnoty?
  12. Ahoj Nově jsem koupil octavii 66kw rv 2001, když jsem ji koupil startovala bez problémů. Stačily 2 otočky motoru bez plynu a už vrčela. Ale teď po rozvodech trvá i 4s než chytne. Děje se to ať přidám plyn nebo ne, ať je motor studený nebo teplý, je to furt stejné. Motor pak už běží normálně. Napadá mě egr nebo váha vzduchu. Nebo je to něco jiného? Děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...