Přejít na obsah

barryk10cz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

695 zobrazení profilu

barryk10cz's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím , potřebuju demontovat sedačku řidiče z Octavia 2 , rv 2004 , před FL. V kolejnici jsou čtyři šrouby, ale je to nějaký speciální torx . ví někdo jak se přesně jmenuje ať vím jaký bit koupit? Někde jsem našel že ve fabii je XZN M10 ? Je v oktávce to samé? Díky
  2. aha , už to mám díky , ja to hledal jako startér a né jako spouštěč 😄
  3. Zdravím , mám OC 2 1.9 TDi , rv 2004 . Potřebuji demontovat startér . na fóru ani na googlu jsem nenašel nikde žádný návod , v dílenské příručce taky ne. Je mi někdo schopen poradit jak na to? Díky
  4. Zdravím , občas se mi stává že mi strana u řidiče pouští pouze teplý vzduch , strana u spolujezdce fouká ten co má. I když dán teplotu na nejmíň tak fouká pořad stejně teplý. Stavalo se mi to tak 1-2x za rok, ale tento týden už 2x. Mám OII 1.9tdi rv2004. Kalibrace klapek nepomáhá. Pravděpodobně to teda bude nějaká klapka která rozděluje teplý a studený vzduch, kde ji najdu? Třeba by pomohlo nějak vyčistit.
  5. dravíčko , mám takový velmi specifický problém- Koupil jsem si zadní parkovací kameru , kterou mám připojenou do autorádia. K napájení kamery je + ze zpátečkového světla a mínus , z kamery potom vede video kabel do rádia a vede tam taky plus ze zpátečkového světla aby rádio zaplo video při zařazení zpátečky. Toto mi funguje relativně. Když otočím klíčkem a zapnu jen elektřinu , video se ukazuje správně a v pořádku, jenže když nastartuju místo tak se mi objeví černá obrazovka s bílým pruhem jakoby uprostřed. Jenže tady nastává velká záhada a to že toto se mi děje jenom ráno nebo dopoledne. Když jedu odpoledne z práce , tak se mi video ukazuje i s nastartovaným motorem. Takže vůbec netuším kde může být chyba a jak ji opravit. Prostě dopoledne kamera jede jen s vypnutým motorem a odpoledne funguje tak jak má i se zapnutým. Zkoušel jsem tu kameru připojit i k televizi místo rádia a stejný problém.
  6. Zdravím , koupil jsem si na Octavia 2 před FL nové přední světlomety s čočkou elegance originál. A mám trošku problém s pravým světlem , už při seřizování byl trošku problém že tam nebyl ten lom světla , pak jsem našel páčku na přepinání levostranného a pravostranéého provozu. Po přepnutí se tedy světlomety seřídily , ale řikal mi technik že to není úplně jak by to mělo být a dále jsme si všimli že to pravé světlo svítí o něco míň než levé. Druhy den jsem přehodil žárovky a stále to světlo svítí méně. Myslíte že by to mohlo být třeba jen že je to špatně přepnuté tou páčkou? Plus další věc co jsem zjistil druhý den , že motorky naklápění sice jsou slyšet ale světlo se nehýbe.
  7. barryk10cz

    Světla devil eyes

    Mám night breaker laser , takže by to mělo být asi to samé jako cool blue .. A co se týče STK? Je problém ? U prodejce je napsáno že mají homologaci E , což by mělo být snad v pohodě pro stk. Myslím ty devil eyes světlomety
  8. barryk10cz

    Světla devil eyes

    Přemýšlim o koupi devil eyes na Octavia 2 před FL , jenže LEDky jsou jako parkovačky a asi to bude vypadat divně když budou ledky svitit bíle a normální H7 žlutě , nemá někdo fotku jak to vypadá?
  9. Zdravím , měníl jsem si žárovky u předních světel za ledkové , ale spadlo mi to stínítko co je před světlem dovnitř světla , nějak se mi podařilo ho dát zpět ale už není v původním tvaru. Dá se sehnat nové a vyměnit ho nějak zepředu aby bylo v tvaru jakém má být? Jakou má vůbec funkci?
  10. Zdravíčko , dnes se mi stala taková nemilá věc. Včera jsem umyl auto ráno a večer jel do obchodu a vše oka. Ale dnes odpoledne jsem přišel do auta a svítily skoro všechny kontrolky i když nebyl klíček v zapalování. Otočil jsem klíčkem do první polohy a ozvalo se 3x pípnutí.Nastartoval jsem normálně a během jízdy blikal červený vykřičník a svítila kontrolka ABS a kontrola trakce (oranžová ikona s autem ve smyku). Pak jsem vytáhnul klíček ze zapalování a auto ještě asi 30sec bylo nastartované než zhaslo. Později jsem to zkoušel a pak už párkrát zhaslo hned po otočení klíčkem. Projel jsem všechny pojistky a oka a po tom co jsem je všechny vyndal a zandal tak přestalo svítit ABS. Ale stále při vypnutém zapalování svítí všechny kontrolky a stane se že auto nezhasne hned po otočení kličku do polohy 0. Mohla se mi někde dostat voda? Ale kde? Nesetkal se někdo s tímto? Kdyby bylo něco s ABS , tak by snad kontrolky nesvítily i při vypnutém zapalovaní a auto by chciplo hned jak vypnu zapalování. Takže po promazani chyb , už během jízdy nic nesvítí. Ale zase jsem čekal asi 4min než zhasl motor + občas je ještě diskoteka na displeji při vypnutem kličku. Uvidíme zítra jestli to nevyschne , pry mohlo natect někde pod volant?
  11. Zdravím , viděl jsem hodně témat kde se to řešilo ale nic na mou situaci. Mám Octavia II rv 2004 a zatéká mi do kuru pod světlem na levé straně , prvně jsem si toho všiml před půrokem kdy jsem zjistil že mám v kufru plíseň a voda byla i pod rezervou, takže jsem to vyčistil ale zatéká mi stále. Pod světlem mám louži vody a kobereček na levé straně je vlhký. Netušíte kudy by mohlo téct? Kolem světla jsem stříkal chvíli vodou a nevšiml jsem si že by mi tam natekla další voda.
×
×
  • Vytvořit...