Přejít na obsah

MarkFX

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

MarkFX's Achievements

0

Popularita

  1. Super, za tohle moc děkuji!!! Už vloni na podzim, když jsem koupil auto, dodělával si tažné a pak to byl v Prostějově u borca na elektriku koncernu odblokovávat pípání zadních senzrorů při couvání s vozíkem, tak mi říkal že diagnostika mu hlásí nefunkční tempomat. Já to ale neřešil, protože jsem neměl dálniční známku a tempomat tedy nepotřeboval.. Koncem roku jsem ale dálniční známku koupil, tak by se hodil a jako naschvál mi začly blbnout i tlačítka maxidotu na právé páčce. No ale zrovna jsem narazil náhodou na tenhle návod, tak jsem to zkusil, vzal si i šroubováček na rozebrání, ale jak píše nehtem to šlo líp. Za minutu opraveno, ted funguje maxidot i tempomat, takže paráda, moc děkuju a doporučuju... :) Rychlá, jednoduchá oprava, ušetřených snad i pár tisíc (kdybych vezl do servisu kvůli tempomatu)... Zajímalo by mě jestli tomhle ví i ten borec na elektriku co jsem u něho byl, anebo by si naúčtoval pár tisíc za jakože složitou opravu a přitom to měl taky za půl minutky opraveno.. :D
  2. MarkFX

    Tažné zařízení

    Tak říkal sem si ze těch 6 či kolik je těch drátů vyvedenych dopředu by snad nebyl takový problém připojit, zvlášť když je to originál elektrika.. A co tady čtu, tak to víc lidí dotazovalo, škoda že tu nikdo nesepsal popis s pár fotkama jak to připojit..
  3. MarkFX

    Tažné zařízení

    Tak železo máme namontované, elektriku přivedenou až dopředu k řídící jednotce.. Poradíte jak to dopojit? Jinak asi skočím k borcovi do Prostějova, dostal jsem na něj doporučení, prej je na takové věci odborník.. Možná je i tady na fóru známý..
  4. MarkFX

    Tažné zařízení

    Zdar chlapi, taky si chcu dodělat na svou Oktávku combi 2005 tažné. Mám koupenou tuto elektrickou přípojku, ale nakonec z toho shopu Skodateile, protože na skoda-parts to neměli a další měsíc by to prej trvalo.. Jen problém že mi k tomu nedodali návod.. Dá se někde sehnat, nemáte ho prosím?
×
×
  • Vytvořit...