Přejít na obsah

Melomania

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

313 zobrazení profilu

Melomania's Achievements

0

Popularita

  1. Omlouvám se, že reaguji se zpožděním. Problém s olejem vyřešen, měl jsem povolené hrdlo (uzávěr) pod krytem motoru, takže olej z vesela cákal ven... Zatím ten chip nechám, turbo houkne (nic hrozného) hlavně když pustím rychlost ve větších otáčkách. V listopadu jdu taky na stk, tak uvidím, jestli to projde na emisích, mám ele. uzavřen egr ventil.
  2. Chápu správně, že by za mechanické poškození mohl ten chip? Aby olej ubývat standardně, pomůže tomu co? Chip bych i tak měl odstranit, ne?
  3. Ahoj, ve zkratce k autu: rok výroby: prosinec 2009, bez DPF stav km: cca 136 tis. chip ze 77 kW na 96 kW dělán cca září 2016 (kupováno už s tím) Začal jsem sledovat houkání turba (zvuk sovy) při větším sešlápnutí pedálu rychlosti - možná však již houkalo předtím, jen jsem to nevnímal. Poslední dobou sleduji úbytek oleje, kterému je teď rok (chci měnit vždy po roce). Příslušný olej jsem dolíval, nikde nic neteče, ale po delších trasách začne zase svíti kontrola a olej fyzicky opravdu ubyde. To houkání bych přisuzoval chipu, který uvažuji zálohovaným binárním souborem vrátit zpět. Nějaké postřehy v této souvislosti? Jak se postavit v tomto případě k načipování - vrátit/nevrátit? Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...