Přejít na obsah

nosekma

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

577 zobrazení profilu

nosekma's Achievements

0

Popularita

  1. Nějaká ta video/audio nahrávka problému (pokud někdo máte) by určitě přišla vhod :) edit: je toto ten zvuk, který prasklý přítlačák vyluzuje?
  2. taky myslím, že se to týká pouze 6-ti kvaltů, nevím proč to Svět motorů psal v článku u 1.6tek. jinak totéž popspáno zde: http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/zavady-spojek - bod 7
  3. Někde tady na fóru jsem našel před nějakou dobou odkaz na blog, kde někdo popisoval tuto závadu, včetně komunikace se Škodovkou. Doména už bohužel není aktivní, tak aspoň takhle z webového archivu (neleknout se špatného formátování, ale podstatný text tam je): https://web.archive.org/web/20170713143829/http://nfpskoda.wz.cz:80/?page_id=22 Píše se tam, že spojku (zda jde o LUK či SACHS) lze zkontrolovat fyzicky bez demontáže - nějakou odvětrávací díru na skříni spojky. Nicméně nejsem automechanik ani moc znalý v oboru, abych to tam prstem na 100% rozeznal :D No holt asi budu jezdit, moc na to nemyslet a někdy případně v budoucnu (pokud se toho spojka dožije) preventivně vyměním. Nic jiného mě k tomuto nenapadá.
  4. Je nějaký způsob, jak zjistit, zda mám v autě tuto Sachs spojku, nebo spojku LUK (kde tento problém prý není)? Mám OII rv. 2012, 2.0TDI 103kW, najeto 147 000 km např. podle VINu, nebo tak? Respektive, co dělat, aby se minimalizovala šance vzniku tohoto? Preventivně měnit spojku, když s ní teď není žádný problém, se mi moc nechce :/
  5. Zdravím, poptávám se po náhradním dílu na Škodu Octavii II. FL, jde o Ovladač zpětných zrcátek. Kód dílu je "1Z1 959 565 E". Je potřeba opravdu díl s "E" v kódu na konci. Díl z před-faceliftové verze vozu má jiný konektor. Jde také o verzi bez elektricky sklopných zrcátek. Díky :) update: Díl už mám objednaný, poptávka již není aktuální.
×
×
  • Vytvořit...