Přejít na obsah

Milaanoo47

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

390 zobrazení profilu

Milaanoo47's Achievements

0

Popularita

  1. Ty vado, zkusím to rozebrat a uvidím... Je dost možné že to bude ono, dávalo by to smysl.
  2. Jde to z interiéru, spojka určitě ne. Jde spíše o to že to dělá když je auto ve vibraci, rozjezd bez plynu a zrychlování.
  3. Zdravím pánové, měl bych dotaz ohledně pazvuků v interiéru... Teď jsem nějakou dobu jezdil bez rádia (Ano, ta nejhorší věc kterou můžete udělat ve starém autě :-D) a když jsem slyšel všechny ty pazvuky, tak jsem se zhrozil... Začal jsem po nich tedy pátrat, některé jsem vyřešil, ale s některými si opravdu nevím rady. Ten pro mě druhý nejdůležitější mám nahraný, takže přikládám video. Jde o to "cvakání", které se ozývá jen při rozjezdech a při zrychlování, jde to někde z pravé strany, přijde mi to jako takový kovový zvuk... Rozebral jsem tapecír, tam jsem vůbec nic nenašel, něco tam dělalo podobný zvuk ale to jsem vyřešil a dělá to stále. Pak jsem sundal glovebox, pod ním jsem nenašel absolutně nic... Vyndal jsem výdech klimatizace, nikde nic. Zní mi to jako kdyby drnčel nějaký kabel o nějaký kov, ale prostě už nevím kde hledat... Rozebral jsem to i dole u nohou spolujezdce, bez nálezu. Je to dost otravné, ale na to se dá zvyknout. Ten hlavní problém nahraný nemám, ale každý si určitě umí představit takové vrzání od zadních dveří za řidičem... Vůbec už nevím ke pátrat, sundal jsem tapec, celý jsem ho vytlumil (Několikrát, je pořádně vytlumený gumovou páskou, když s ním hýbu ručně tak se ani neozve, to už se více ozývají ty nevytlumené), stále to vrže... Když ho známý vzadu přidržoval, že na něj tlačil, tak to vůbec nic nedělalo. Tohle je tak dementní a otravný zvuk, že to jde slyšet i přes puštěné rádio a jde to slyšel absolutně celou jízdu, i když jedu po relativně nehrbolaté silnici, tak tam prostě pořád něco tak cvaká až vrže, vůbec už nevím kde hledat. Díky za rady.
  4. Zdravím, měl bych dotaz ohledně reproduktoru u řidiče u O1... Je možné, že tyto zvuky dělá vadný reproduktor? Myslel jsem si že to dělá tapecír, ale blbne to jen někdy... Tapecír by takto bzučel vždy, dělá to jen strana u řidiče. Přikládám video. Octavia 1 Combi 2002 https://www.youtube.com/watch?v=wyU52-hjXBM
×
×
  • Vytvořit...