Přejít na obsah

Barty96

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Barty96's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, jenom se zeptám, pořád mi svítí kontrolka prasklé žárovky. VAG píše závadu bočního směrového světla.. Diagnostika směrových světel se vypla a všechno svítí jak má.. Už si nevím rady s tím. Octavia II 2005.
  2. Ahoj, jenom se zeptám, pořád mi svítí kontrolka prasklé žárovky. VAG píše závadu bočního směrového světla.. Diagnostika směrových světel se vypla a všechno svítí jak má.. Už si nevím rady s tím. Octavia II 2005.
  3. A je možné že to 4 místní číslo začíná dvěma nulama?
  4. Diagnostiku samozřejmě mám. Jen nevím který ten štítek je pin. A bojím se abych tam něco nezadal a nezablokoval si imobilizér.
  5. Ahoj, jak poznam který štítek je pin k imobilizéru? Mám těch štítků u klíčů asi 3. Včera mi prasknul v klíči čip a potřebuji nahrát nový.
  6. Může se stím normálně jezdit? Případně co STK?
  7. Ahoj lidi, nemám multifunkční volant a tak jsem chtěl něco udělat koupil jsem si do auta takovou sadu na volant ale nevím jestli to vůbec půjde zapojit když nemám multifunkční volant. Chce to zapojit kostru a spínaný plus to mi je jasný ale nevím kam bych měl zapojit kabely KEY1 a KEY2. Dá se to vůbec nějak?
  8. Barty96

    Climatronic panel

    Tak to se stim asi budu muset poprat s kombinačkama :/ Nemáš náhodou foto jak to na té sedačce vypadá? Abych věděl do čeho jdu.
  9. Barty96

    Climatronic panel

    A dají se ty kleště někde pořídit za nějaký slušný peníz?
  10. Barty96

    Climatronic panel

    Dobře děkuji :) Ještě se zeptám dečky výhřevu stačí přilepit? Jsem zvědavý jak moc bude pracné sundat to čalounění že sedaček :D mám totiž RS paket
  11. Ahoj, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi těmito předFace climatronic panely 1Z0907044J,1Z0907044AC chci dodělávát výhřev sedaček, tak abych věděl. ještě se zeptám když prohodim panely musí se to pak nějak nastavit přes VAG?
  12. Dlouze znamená cca co? Zkoušel jsem tak cca 10 vteřin a nic
  13. Žádné tlačítko DUAL na své Octavii nemám, mám před facelift (ročník 2005)
  14. Ahoj, mám problém že ať dělám co dělám tak musím u climatroniku nastavovat každou teplotu zvlášť, dříve to fungovalo normálně že jsem u řidiče nastavil teploty pro oboje. Neví někdo jak to znovu zapnout?
×
×
  • Vytvořit...