Přejít na obsah

PetrDok

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PetrDok's Achievements

0

Popularita

  1. Prosím o radu. Tempomat mi funguje pouze na první dva rychlostní stupně. Když zařadím 3, 4, 5 nebo 6 tak se vypne.
  2. Jaky nastaveni mate konkretne na mysli? Udelalo se pry jen nastaveni skrtici klapky.
  3. Musim se zeptat, ale myslim ze se tam objednavala tahle sada https://www.autodily-cardo.cz/_nove/sada-rozvodoveho-retezu-fai-autoparts-tck211vvt/
  4. Jina diagnostika hlasi chybu P000A poloha vackoveho hridele sani (A), pomala odezva (rada 1). Vytahli jsme ten ridici ventil vackoveho hridele vypadal ze je cistej, ale o tak jsme ho prostrikali. Pak se udelal test akcnich clenu a ventil chodi jak ma. Chyba se smazala. Cesta na benzinku cca 20km, se kontrolka nerozsvitila. Po natankovani a ujeti asi 200m se zase rosvitila. Uz nevim co dal.
  5. Aretacni sada na vacky, zajistovaci sroub kliky a ta trubicka do prvniho valce na uchylkomer.
  6. Prosím o radu. Po výměně rozvodu (rozvodový řetěz, napínák řetězu, vodíci lišta, kluzná lišta, rozvodové kolo klikové hřídele, rozvodové kolo vačkové hřídele a stavěcí jednotka pro vačkovou hřídel) mi svítí kontrolka systému kontroly vyfukových plynů. V diagnostice mi to hlasí chybu číslo 00010. Nikde jsem nezjistil co ta chyba znamená a jak ji lze odstranit. Po vymazání chyby se po pár startech znova objeví. Auto jede normálně, táhne i spotřeba je v pořadku.
×
×
  • Vytvořit...