Přejít na obsah

petrkanok

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

petrkanok's Achievements

0

Popularita

  1. Vozík, resp. žárovky v pořádku na jiném autě v pohodě.
  2. Zdravím, mám auto dovezené z Německa, je tam 13 pin zásuvka u tažného. Koupil jse redukci na 7 pin ale po zapojení na vozíku funguje jen levý blinkr, levé brzdové a zadní světlo. Při zapnutí pravého blinkru se blinkr na autě rozbliká velkou rychlostí a na vozíku nic. Nesetkal se s tím někdo? Nechci zbytečně kupovat jinou redukci abych měl pak stejný problém. Jedná se o redukci za cca 160 kč z Hornbachu.
  3. Zdravím, tak u mě to bylo taky, že jak se motor zahřál, tak začal cukat až chcípl a do vychladnutí nešlo nastartovat. Nakonec byla špatná škrtící klapka. Po výměně už dobrý.
  4. Ćidlo teploty mě napadlo jako první, to jsem vyměnil a pořád to trvá. ještě mě napadá škrtící klapka....což je položka nejlevnější mimo čínu 4.000,-, takže asi vyzkoušet něco z vrakáče a sledovat změnu...
  5. Zdravím, prosím o radu, auto při zahřátm motoru začne cukat, nejede vypne motor. Při opětovnm startování za tepla točí a nastartuje až po několika pokusech. Při studeném motoru jede normálně a startuje normálně. Diagnostika nic. Vyměněny svíčky, snímač otáček, ale závada trvá....nemá s tím někdo zkušenosti. Opakuji, dělá to jen při zahřátém motoru po asi 15 minutách jízdy.
×
×
  • Vytvořit...