Přejít na obsah

mike03

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mike03's Achievements

0

Popularita

  1. Myslím si, že když mám možnost tak motor se snažím protáhnout pořádně. A to je běžný jev, že se přetlačí turbo? Nikdy předtím jsem tam únik neměl. Hledal jsem to těsnění a předpokládám, že je to toto: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0145117j-tesnici-krouzek-hadice-intercooleru-de-24388.html
  2. Zdravím, pročetl jsem tu toto téma a jen si to chci tak trochu potvrdit. Mám 1.9tdi PD 74kw a nejto poctivých 104K km. Stane se mi jednou za čtvrt roku, že najednou motor přestane táhnout. Bylo mi jasný, že přestalo plnit turbo. Po opětovném nastartování motor táhnul jak měl. Když jsem měl auto zvednutý při výměně oleje tak jsem si všiml menšího uchcávání na sponě hadice od turba (hned ta první hadice u turba). Je to ten okruh, který vede do mezichladiče. Ulej mi to nepapá, kontroluju často. Onu příčinu bych viděl na vadném těsnění oné hadice nebo regulační čidlo. Nevíte, jestli se dá pořidit samotný těsnění nebo musí být celá nová hadice? Je mi ale zase zvláštní, že to udělá jednou za uherskej rok.
  3. mike03

    Silentbloky ramen

    ok tak objednám ty na RS. Díky :)
  4. mike03

    Silentbloky ramen

    Tak jsem vznesl dotaz v autodílechplus a bohužel mi nedokázali říci, jestli SB z F1 RS na zadní nápravu pasuje. Nemáte případně někoho, kdo má motor AXR a dával tam ty silenty z RS? Když to porovnám rozměrově Lemforder na motor AXR x Meyle do F1 RS tak na vnějším průměru jsou ty Meyle o 1mm menší. Nemyslím si, že by 1mm byl nějaký problém.
  5. mike03

    Silentbloky ramen

    Koukám, že na hanza-autodily při zadání motorizace 1.9tdi AXR to vyhledá hned tři druhy siláčů a ne dva jako jinde. Obyč, potom onen zesílený co má Konny za 233 a pak ten ultra drahej asi ultra zesílený :D. Ještě mě napáda, že ten za litr je s komplet origo šrouby. Proto je možná tak drahej. A nebo, a to je pouze moje domněnka, tenhle https://www.hanza-autodily.cz/cs/katalog/tecdoc/osobni/skoda/octavia-i-1u2/19-tdi/ulozeni-upevneni/ulozeni-predniho-ramene-ridici-mechanismus/106/1904/23291/100572/17744838/60361 není podle čísel určen na škoda, přičemž je samozřejmě rozměrově totožný. Protože podle OE čísel je tam Audi, Seat a VW. Anebo mám v tom pěkný bordel já :D. Přikláním se k té třetí možnosti :D.
  6. mike03

    Silentbloky ramen

    No mně zase přijde divný, že mi to ten tvůj díl (přední rameno zadní SB) při zadání mojí 1.9tdi axr nenajde, pouze ten obyč. Když ale zadám tvůj motor tak mi to najde oba. Tak doufám, že rozměrově jsou totožný. Je tam teda napsaný shoda s 1J0407181 tak snad jo. Nic, vratím jim ten obyč. plus to uložení na zadku a objednám zesílený z autodilyplus. Jinak k tomu rozměru na zadek. Někde uvádějí vnější průměr 69mm nebo 72mm. 3mm rozdíl už je docela dost.
  7. mike03

    Silentbloky ramen

    Myslel jsem tyto: https://eurodily.cz/autodily/skoda/octavia-i/1.9-tdi-74kw/zaveseni-napravy-vedeni-kol/pricne-rameno-ulozeni/ulozeni-upevneni?productId=165466&bn[0]=35 ale je divný, že ty zesílený co jsi postoval jsou nějak levný. Tady stojí zesílený přes 900 tak to teda nechápu https://eurodily.cz/autodily/skoda/octavia-i/1.9-tdi-74kw/zaveseni-napravy-vedeni-kol/pricne-rameno-ulozeni/ulozeni-upevneni?productId=233403&bn[0]=35 jo a mimochodem jsem někde vyčetl, že ty siláče na zadní nápravě z RS co máš nejsou tak úplně plný. Někdo je měl vykuchaný. I tak přemýšlím, že ty od Lemforderu výmením za ty z RS Fabie. Budou vůbec pasovat na moji O1 1.9tdi axr?
  8. mike03

    Silentbloky ramen

    Takže jsi dával tenhle? Čislo dílu: 31479 01 Objednával jsem ten levnější za cca 116Kč což bude asi nic moc viď? já jsem ještě objednával na zadní nápravu sadu od lemforderu za 460Kč tak přemýšlím jestli je nevrátím a nevezmu nějaký plný.
  9. mike03

    Silentbloky ramen

    Koukal jsem na ty origo od skody a nejaky 400 za zadni SB. Docela palba kdyz ma clovek objednavat komplet vsechny silentbloky. Co se ti vlastně na těch Lemforderech nezda? Já slyšel samou chválu. Viděl jsem, že se prodává i nějaký více vyztužený asi, ten zadni SB. btw: ty šrouby dávate vždycky nový?
  10. mike03

    Silentbloky ramen

    Chlapi objednával jsem teď silentbloky na přední ramena (zadní, přední uložená + kloub) a na zadek pryžokovové lůžko sadu. Všechno od Lemforedu za 1900. Nezdá se vám to moc? Říkám si jestli nemám vzít rovnou celá remena od levnějsí značky a cenově by mi to vyšlo lépe, ale kvalitativně asi za vyliž**** co? Mimochodem, měníteli siláče na starých ramenech, dáváte vždy nové šrouby (original škoda)? Budu muset někde případně splašit.
  11. Ahoj, nemáte prosím vás někdo stříbrnou lištu osvětlení SPZ facelift (tu s prolisem) na Octavii 1? Piště SZ. Díky :)
  12. mike03

    Manuál 1.9TDi

    A nemáš nějaký odkaz, kde bych ji teda splašil?
  13. mike03

    Manuál 1.9TDi

    Lidi, prosím vás. Nevíte, kde by se dala stáhnout v tato dílenská příručka? https://www.kopp.cz/jak-na-to/skoda/823-skoda-octavia-i-tour-8-96-10-10-jak-na-to-c-60 Mám 1.9 tdi 74kw PDi AXR r.v.07. Bohužel jsem sehnal pouze tu druhou příručka, která je u kopp a tam PD bohužel není. Na uložto je toho mraky, tak jsem namátkově nějakou stáhnul a to vypadá, že je tam zahrnut pouze motor 1.9tdi 74kw ATD r.v.97 a výš
  14. Ahoj, nebudu zakládat zbytečně nové téma a rovnou k věci. Kupovaný nové desky Textar T 2313101 přední. Pri montáži předních brzdových destiček jsem si nevšiml, že nejspíš dvě destičky mají plíšek vyšší a dvě nižší. Dal jsem bohužel jednu desku na vnější stranu misto toho, abych ji zacvaknul do pístku. Nevím jestli na tom nějak extra záleží, ale mám na tom už najeto 200 a nic se neděje. Tak jestli raději prohodit, pro klid duše. Destičku se signalizací jsem zacvaknul do pístku takže tuto mám správně. Děláno na 1.9 TDi, AXR 2007. Měl jsem teda za to, že na tom nezáleží jak se tam zacvaknou. Děkuji za brzkou odpověď.
×
×
  • Vytvořit...