Přejít na obsah

webmoon

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    PC, FOTO, CARS
  • Auto
    Octavia II

Návštěvy profilu

1 374 zobrazení profilu

webmoon's Achievements

0

Popularita

  1. Tak jo trochu jsem pokročil Maska do barvy auta 1026 Fólie na oknech Polepené sloupky Sundány lišty že dveří přední lišty do barvy 1026 Vyměněna světla za černá Depo Loga do oranžovo bílá Po poškození budíků, při instalaci GPS rovnou vyměněny za MaxiDot Přidán klíč v novém designu Mlhovky odchomované a vylakované do černé lesklé, a rozleštění plexi Plecháče vyměněny za ALU Vyměněna volant za kožený FL Přestavěn tunel na verzi s loketku RS odrazky (nalepovací) Třmeny vyčištěný a natřený barvou od Foliatecu Neon Orange Přidán držák na sluneční brýle Přidána plynová vzpěra kapoty přidány doskokové pružiny Přidány koncovky výfuku Vyměněno tlačítko waringů na palubovce za černé FL Vyměněna anténa za krátkou.
  2. No zatím jsem udělal: Potkávací a dálková světla jsou LEDky 6000K Kamera 70mai DashCam Zadní FL Lampy + zpátečky a blinkry do LEDek nové znaky + odstranění nápisů na 5 dveřích odstraněny rámečky SPZ odstranění kabeláže z prehistorického Nokia BT HF s barevným displejem Výměna 1DINového rádia Kenwood za 2DINové androidí rádio s HF - Isudar PX30 Umytý motor Carlanem a smetáčkem Dekontaminace laku od poletové rzi přidány návleky na bezpečnostní pásy DLR překódováno do mlhových světel a styl svícení na US vyměněn zadní stěrač a 3. brzdové světlo vyměněna manžeta řadící páky ve dveřích projektory s nápisem a logem Škoda
  3. Tak to začlo 😄 v práci jsem dostal takový větší "vánoční dárek" OLGU 😄 Octavia II 2.0 TDI / BKD / 103kW / 2008
  4. Podzimní A v zimních bačkůrkách a už bez rámečků SPZ 🙂 Letní / Doba poCovidová Tak trochu polepu a předělána hudba NA 800 W RMS (4x100W RMS + 400 W RMS) a konečně po roce přední spoiler.
  5. I já hlásím, že sticker, včera dorazil a hned byl nanesen. 😁
  6. 32. úprava: Třmeny natřeny barvou Foliatec Power Green
  7. Parádní holčička ;-) B&W je prostě nejvíc :-)
  8. 31. úprava: Disky do bílého laku
  9. 30. úprava: HoneyComb mřížka do nárazníku
  10. Fakt vymazlenej mazlík, parádní práce. :-D
  11. 29. úprava: RGB podsvícení nožního prostoru s BT RGB controlerem
×
×
  • Vytvořit...