Přejít na obsah

New666

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele New666

  1. Čauky, ano prosím....mám :-)
  2. Zdravím, STK Bílovec bych se v dnešní době už vyhnul, když vynechám ty neskutečné fronty už v 7 ráno, tak dostali celkem za uši od kontrolního orgánu a v dnešní době už to trošku i přehání.
  3. Zdravím, trošku to tu zkusím oživit. Měl bych takový dotaz. Zkoušel někdo zaměnit 1K0 963 235 E za 1K0 963 235 F ? Nevíte někdo jaké jsou v nich rozdíly? (datasheet, rozměry, připojení apod. - nikde se mi nepodařilo najít fotku "Fka" z levé strany, ohledně připojení) Díky :-)
  4. Čauky, trošku pro doplnění, když tu nikdo nereagoval. :-) Ta stará páčka má napsané jen ON - OFF ale to cancel tam je (funkce) jen ji soudruzi nenapsali na páčku ;-) (mám tu samou páčku) :-)
  5. Zdravím lidičky, dovolím si trošku oživit toto téma. https://ifinterface.com/page/page3.php pak kliknout na "CarProg2" a rázem jste v ekvivalentu ETKY bohužel vyhledávaní podle VIN nefunguje ale dá se dohledat vše potřebné včetně cen za ORIGINÁLNÍ DÍLY (pochopitelně v eurech). snad to někomu pomůže
  6. Zdravím všechny, trošku mi zešílely blinkry na Octavii combi 2005. Když dám páčku nahoru (sepne triplink do prava, ale pokud ji sepnu blinkr úplně tak začne blikat levý) a na druhou stranu funguje pouze triplink do levá, zbytek páčky funguje normálně (světelná houkačka, tempomat, přepínání mezi potkavackama a dálkou). Předpokládám, že mi asi umřela packa, ale byl bych radši pokud by mi to někdo zkušenější potvrdil. Nerad bych kupoval páčku a při výměně zjistil že to je jen nějaká prkotinka Předem díky za reakce :-)
×
×
  • Vytvořit...