Přejít na obsah

jindranecas

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jindranecas's Achievements

0

Popularita

  1. Čavec, po výměně už to ten kód nehází, jen to občas cukne, ale začlo mi to házet chybu 16514 - rada valcu 1 - sonda 1: chyba v el. obvodu takže si myslím, že se to jen blbě sešlo a po výměně EGR odešla lambda před katem. Šel jsem od sondy po kabelu do svorkovnice pod autem a nikde nic přerušeného není. Zkusím dát novou až bude čas a uvidíme jestli to bude ono 🙂
  2. Zdravím, mám dotaz ohledně moji octavie 1 1.6 75 kw. Diagnostika mi hlásila chybu, zpětného vedení výfukových plynu, tak jsem vyměnil EGR, po výměně chyba odstraněna, ale při konstantní rychlosti a plynu sešlapnutém na půl, je cítit pocukávání, když je motor ohřátý, za studena to cítit není. Neřešil to někdo z Vás, co by to mohlo být ?
  3. To je teoreticky možné, je to jeden z těch levnějších, zkusím zkontrolovat ještě jak dobře vše sedí v silentblocích a kde jak je velké pnutí a jinak to bude asi tím levným výfukem, mockrát děkuji, a přeji přejemné svátky 🙂
  4. Katalyzátor se středním dílem je spojený trubkovou sponou, ale střední díl se zadním je do sebe zasunutý a stažený sponou.
  5. Mám problém se svojí Octavii 1 1.6 75kw, měl jsem výfuk ještě z výroby, ale vysypal se mi katalyzátor a odešel střední tlumič. Vyměnil jsem kompletně výfuk od katalyzátoru, ale trápí mě nepříjemný zvuk v autě, při volnoběhu vše šlape jak má, ale jakmile při jízdě otáčky překročí 2000 tak to do 2200 je jako by se někde něco rozvibrovalo a je to hrozně hlučné, nad 2200 to přestane a udělá to znovu u 2900 a jak mile překročí 3000 tak to přestane, dělá to od té doby co jsem ten výfuk vyměnil, auto jsem skoul ze spoda a vše je tam kde má být. Neměl jste někdo podobný problém?
  6. když je motor studený a nebo vypnutý, tak řadit normálně jde.
  7. Mám problém s řazením, mám Octavii 1 1.6 75kw Tour 2005, když je auto studené, tak jde řadit krásně, ale jakmile se zahřeje tak rychlost 2 a 4 mi nejde vyřazovat, jako když to jde přes něco a pak to povolí, nikde nic neskřípe a ani přes zuby to nejde, nevíte co by to mohlo dělat?
  8. už to je hotové, stačilo skřípnout kabel od coůvací kamery v konektoru.
  9. Zdravím, mám Octavii 1 Tour, koupil jsem si autorádio (2DIN AUTORÁDIO XB2), ale mám problém, když nastartuji tak je to v pohodě, ale když zařadím a chci se rozjet radio se začne vypínat a zapínat, je to jako když se zvedá a klesá napětí. ale při volnoběhu ani při přidáni plynu to nedělá, jen když je auto v pohybu, prosím nevíte někdo co by to mohlo být ?
×
×
  • Vytvořit...