Přejít na obsah

BPetr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

BPetr's Achievements

0

Popularita

  1. U mě je to cca podobný zvuk jak na videu ale o dost menší, ale projevuje se jen někdy, pokud je motor naprosto studený. Měl jsem to v servise přes noc a dnes ráno mi volali, že si to můžu odvíst, že nic nepískalo. Poslední 3 dny to nepískalo a ted jsem nastartoval a dělalo to zase. Stejný dotaz jako majkl, značí to to, že ta pumpa může odejít a například pak i týct?
  2. Zdravím Vás, nevím jestli se to tu už řešilo nebo ne, ale mám problém s pískáním někde u motoru nebo v motoru na straně spolujezdce někde u řemene. Pískání se projevuje občas cca 3 sekundy po nastartování naprosto studeného motoru, například ráno a trvá cca 2 minuty, než se začně motor zahřívat. Neví někdo co by to mohlo způsobovat? Myslel jsem si, že bych mohl mít volný řemen, ale ten by měl být automaticky napínaný. Najeto 132tis., r.v. 1/2014. Díky za reakci.
  3. Čau chlapi, nevím jestli tu už podobné téma bylo, ale snad nebude vadit když založím nové. Poslední dobou mám problém s chrastěním a burácením někde v místě katalyzátoru. Dělá to asi 3 týdny, nejdřív slabě a ted už více. Projevuje se to hlavně když je auto studené, do té doby, než se ustálí otáčky a výfukové potrubí se trochu ohřeje. Pátral jsem napřed v oblasti výfuku, našel jsem díru v třetím dílu, tak jsem druhý a třetí díl nechat vyměnit. Dělá to stále. Katalyzátor jsem zkoušel za studena pobouchat, nic v něm nehrká, nějaké krycí plechy atd. nejsou uvolněny. Je možné, že je v prdeli katalyzátor, ikdyž v něm nehrká? Mám najeto 120 000. Díky za rady. Nevím jak nahrát zvuk, tak aspon odchaz na uschovnu http://www.uschovna.cz/zasilka/FO99B83C9DX5V3AY-4LN/
×
×
  • Vytvořit...