Přejít na obsah

PatrikCZ94

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

PatrikCZ94's Achievements

0

Popularita

  1. Jen jsem se zeptal zda svítit má nebo ne, nejezdím s každou kontrolkou do servisu - většinu věcí si udělám doma sám ale toto mě prostě zarazilo jelikož u fabie rv. 2000 kontrolka svítila když bylo něco v nepořádku ale Octavia rv. 2000 ne ? O to mi jde. Prostě pokud svítit nemá tak ok, pro mě líp alespon bude o jeden "spotřebič" v autě méně.
  2. Ano jsem již několikátým majitelem :/ měl jsem sundany i ten průhledný plast a sundane to černé "pozadí" a stejně nic. Jeden mechanik mi tvrdil že to tato octavka ještě nemá ale další 3 tvrdili že to mít musí tak proto se i ptám. Jelikož např. na vadnou lambdu přijdu jen po připojení VAGem.
  3. Ahoj, všem. Nevěděl jsem kam přesně napsat dotaz tak se omlouvám pokud je to špatně. Škoda Octavia 1.6 74kW motor AKL, rv. 2000 Všude čtu o tom jak všem svítí kontrolka motoru. Ale já mám opačný problém. Ani při testu přes VAG se nerozsviti. Žárovičky jsou zkontrolované a funkční ale kontrolka ne a ne svítit - dle mě by měla svítit teď stále jelikož mám mrtvou Lamda sondu. Děkuji za případné rady proč tomu tak je
×
×
  • Vytvořit...