Přejít na obsah

JaroB

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JaroB's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, Mohu požádat o radu. Začalo mi stále svítit vnitřní osvětlení(stropní lampička) i při zavřených dveří. Svítí to menší intenzitou než při otevřených dveří. Začalo před pár dny jak začalo mrznout. Máte někdo zkušenosti? Dekuji každému za odpověď.
  2. JaroB

    Osvetlenie ŠPZ

    Ahojte, nechci zakládat nové téma. Mám Octavia 1 kombi. A nesvítí mi osvětlení SPZ a to ani jedna. Žárovky v pohodě,pojistka OK. Takže buď asi drát v průchodce dveří nebo kostra? Kde přesně najdu to ukostrení? Díky za rady.
  3. Rozměry stěračů zůstavají stejné ,po výměně těch ramínek? Díky
  4. JaroB

    Manžeta kloubu kola

    ALH a rok výroby 2004 To jako SPIDAN nebo LOBRO je jako shit???
  5. JaroB

    Manžeta kloubu kola

    To nechápu teda ty Eshopy, že tam mají X druhů sad ... a to i AK.
  6. JaroB

    Manžeta kloubu kola

    Spíš by mě zajímalo, jestli je v tom nějaký smysl, že do jednoho druhu auta patří šroub a do druhého matice. Ale asi budu muset rozebrat a podle toho objednat.. Chtěl jsem mít už náhradní díl připravený.
  7. Zdravím, chtěl bych se zeptat na jednu věc. Na prodej jsou dva druhy manžet. Jedna se šroubem a druhá s matici. Jaky je v tom rozdíl? Dekuji za odpověď. 1.9tdi 66Kw AHL.
  8. Mohu se zeptat, co to je za pěnu? Díky
  9. Už jsi něco dělal s autem? Nějaká rozborka? Docela by mě to zajímalo a asi nebudu sám...
  10. se vší úctou... čte někdo nadpisy?? Toto sem nepatří...
  11. Ahojte, mohu požádat o Vaše zkušenosti. Rožnutá kontrolka motoru a hláška emise do dílny. Jízdní vlastnosti se mi zdají v pořádku. ALH 66KW 1.9Tdi
  12. JaroB

    Lakyho Octáva

    Laky, pěkně STK. Co emise? V klidu? Odesláno z mého SM-J500FN pomocí Tapatalk
  13. Dle knížky od Škodovky je kontrolka ASR nebo ESP. Po vypnutí motoru kontrolka zhasla a už se nerožnula. Tak zatím jezdím. Asi na ten Vag zajedu. Díky Odesláno z mého SM-J500FN pomocí Tapatalk
  14. Zdravím chlapi, dnes problém. Na přístrojovce se rosvítil trojúhelník s vykříčníkem v kolečku se šipkou (žlutý ). Mám diagnostiku na bluetooth OBD 2. Tam vyskočilo P0252. Injektion pump fuel metering control A range performance. Odjel jsem cca 30km bez problémů. Ale docela mě to trápí. Co to může být? Může to souviset s naftou z ONO? Děkuju za názory.
  15. Tak po delší době. Vyměnil jsem ten odlučovač za novej a nové těsnění pod ním. Uvidíme jak to bude fungovat. Dále vypucován EGR.
×
×
  • Vytvořit...