Přejít na obsah

pesive

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Rallye, WRC, Dakar WRX

pesive's Achievements

0

Popularita

  1. pesive

    vyfuk 1,8T 4x4

    To jsem na tom podobně. Jen tam ještě mám jedno koleno a díru nad nimi tak poloviční. R.v. 2001 116tkm. Pablo790 sem dával na jaře odkaz https://www.eko-raj.cz/eshop/vyfuky-pro-automobily-komplety-a-sady/289--vyfuk-skoda-octavia-18i-turbo-20i-a-19tdi-4x4-2001-2004-montazni-sadakomplet.html Cena i s dopravou 1600kč je super jen nevím jestli je to kombi nebo sedan nafta nebo benzín. Kontaktoval jsem jeho do SZ i prodejce kt. je v CZ, ale zatím bez odpovědí. Nevíte jsou tam rozdíly nebo ne ? Co jsem nšel na netu nebo se doptal u známých mechaniků každý tvrdí něco jiného. A mám v tom akorát chaos. Poraďte někdo prosím než do něčeho půjdu díky moc.
  2. Ahoj Spooky1 ve starším příspěvku si zmiňoval MarenaTDi že někomu dělal komplet výfuk na ŠO1 4X4. Zkoušel jsem hledat Nick ale marně vyskakoval jen ve tvých komentech. Nemáš prosím na něj kontakt ? Odešel poslední díl a za něj chce Škodovka cca 9,5t. Co je sakra mazec a za komplet 22t. Vlnovec mám měněnej a předpokládám že střed bude taky zralej. Tak bych to vzal jednou ranou. V cz nic není našel jsem v PL, ale tak nějak tam nemám důvěru. PS cca 14 dní zpět jsem dával kotouče Rotinger GL T5 a desky ATE Ceramic. Ujeto cca 300km a zatím si sedaj. Nechám jim ještě tak 700 a pak je pořádně ohřeju. Přidávám foto. Pořádná příprava vše mít po ruce a nic nehledat.

    IMG_20190914_123011[1].jpg

    IMG_20190914_122943[1].jpg

    IMG_20190914_121802[1].jpg

    IMG_20190901_131153[1].jpg

    IMG_20190901_125123[1].jpg

    IMG_20190831_120341[1].jpg

    1. pesive

      pesive

      Tak se mi povedlo dohledat a již sem mu psal. Ale poslední náštěvu má ve 2017. Takže již dva roky bez aktivity. Ty bys prosím o něčem nevěděl ?

  3. Spooky žádný problém. Červen jsem měl taky dost narvanej no vlastně i začátek července. Sraz jsem prošvihnul jezdím s kamionem a volného času je minimum. Máš pravdu pořešit to osobně měl bych více dotazů. Ale to bude lepší osobně. Dej prosím vědět až bude další grill budu se snažit dorazit. Pomohlo by mi to vědět více do předu. Vím jsou to spontální akce a na ně nedokážu vzhledem k mému zaměstnání reagovat. Ale pevně věřím že se to jednou povede. Díky Pešive
  4. pesive

    Jihočeský kraj

    Tak to je majstrštyk smekám bekovku a hluboce se klaním.
  5. Ahoj Spooky1 nevím jestli to patří sem do JČ. Ale můj dotaz je přímo na tebe. Co jsem dohledal tak máš velké skušenosti. Potřeboval bych poradit pořídil jsem si audio viz níže. Výměna rádia ok otočení st. a pam. kabelu standat u OI. Přední jsem ještě neměnil nebyl čas. Zadní ovály 6/9 sem řezal do origo plata. V tom platě je vložen tenký plíšek jako výztuha. A při řezání šukalkou došlo k rozlepení plata a onoho plechu cca 1cm. Cca po jednom dni se objevil dost výrazný zvuk kt. tam nepartří. J e mi jasné že bude muset repro ven a vyzkoušet mimo plato. Jen jestli s tím nemáš zkušenost. Díky za odpověd pesive Autorádio bez mechaniky Kenwood KMM-BT305 Reproduktory Mac Audio Power Star 2.16 Reproduktory Mac Audio Power Star 69.3 Tlumící materiál Profidamp ALUBUTYL 18 V2(6x) Akustický tlumící materiál Gladen Aero Wave(1x) Anténa Calearo 7677943 4carmedia MDF podložky Škoda Octavia 1
  6. Ahoj Spooky1 osobní pozvánku nečekám a za účasti fanfar už vůbec ne. Bylo to myšleno za jakých podmínek to funguje. Měl jsem se zeptat napřímo a ne takle neomaleně. Díky za odpověď rád bych se zůčastnil a poznal nové lidi zvláště příznivce Octavií. Ale bohužel mi to zřejmně nesedne časově. Kdyby ano ozval bych se kdyžtak snad příště.
  7. Omlouvám se už to chápu. Co mohu udělat proto abych se mohl zúčastnit. Jak si zasloužit pozvánku ?
  8. Zdravím nejsem z Bechyně jen je tam u letiště pojezdová dráha která spojuje hangáry co jsou mimo letiště s letištěm. Letiště je již uplně mimo provoz a pod plotem ale na oné pojezdovce je jen zákaz vjezdu všech mot. voz. Ale dám radši 500 než si nechat sebrat papíry. Živím se volantem tak by to byl totální průser. Spíš jsem měl na mysli tam porovnat to tam teď na sněhu. Žádný pálení gum a huntování podvozku. Třeba by mne zajímal ten tvůj černý kombík. Pokud jsem se nesplet. Ale vypadá suprově 4x4 200koní v naftě ? Pokud jsem to správně pochopil. Jestliže jsem se spletl tak se omlouvám. Ale hodně by mne zajímalo porovnání s mým 1,8 4x4turbo 150koníků. Ale na tři jízdy 1. s esp 2. bez esp a 3. na volbě řidiče. 1,8t 4x4 nařeže RSko ktré má o 30koní víc. Ale ta nafta je trochu něco jiného. Větší krouťák. Netuším jestli tam máš i esp. Vím že základní tipy 4x4 v naftě neměli ani možnost vypnutí ASR natož aby měli ESP. Moc mě baví ten podvozek. Dáš 1ku a plynem nastavíš 3t.ot. a dáš start a došlápneš plyn. Co se děje je bomba přední kola hrabou zapíná Haldex a skoro celá váha auta de vlivem akcelerace dozadu. Je cítit jak si octa přidřepne na prdel a tlačí to dopředu. A v tento moment nemůže stíhat žádná "srovnatelná" předokolka jako např RS. Nejde srovnávat se Subaru nebo Mitsubishi EVO. Nebo Ford Focus STI jen mimochodem v tom Fordu je 5ti válec Volvo 2,5 L a 225 koní v turbu. Ale jen na přední nápravě. Má ho můj kámoš ale on je z jiného světa. Nemá pud sebezáchovy. No možná má ale totálně někde jinde je to závodník Rallye.
  9. Upřímnou soustrast a minutu hluku klaksonů a dálkových světel !!!!! Jsem tu nováčkem. Ne na Škodovkách začínal jsem 1000MB, hundrt ,fáčko, filcka až teď jsem si pořídil auto snů. Š.O. I 1,8 turbo 4x4 liftback. A touto cestou hledám rady tipy a návody jak nejlépe pečovat o Ovečku ale nejen to. Zatím sem se dostal na svou hranici nikoliv auta. P.S Hledám v J.Č. spřízněné duše. Co rádi protočí gumy v Bechyni
×
×
  • Vytvořit...