Přejít na obsah

nms

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

nms's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím pane, mám tady jednu nemocnou Fabii 1, klimatizuje jan když je chladno. V těch posledních vedrech si vůbec neškrtla :( Kdy bychom se mohli stavit?
  2. Tak Bouračka už není. Na poslední cestu jela napucovaná do Štěrbohol, kde si ji prohlídli, uznale pokývali hlavou a dali za ni hromádku barevných papírků ... Jinými slovy: Byla jednou jedna Oktávka, a že byla opřená o svodidla, říkali jí Bouračka. Pánovi, co ji měl, jednou ruplo v bedně, Bouračku prodal a pořídil si BMW.
  3. Ale co to, moje bílá "Bouračka" - to jsou víc jak rok staré fotky :)
  4. nms

    smazat

    Jo, např. z ABS - někde se to tu řešilo. Já když tahal kabeláž, tak jsem to vzal radši z vedení k diagkonektoru, hrabat se v ABS jsem měl strach :)
  5. Zdroj pro piny a konektory zde http://www.automotive-connectors.com/, zajímavé množstevní slevy :). Platit lze i PayPalem, za 1€ poplatek, poštovné do ČR cca 6€.
  6. Dnešní rychloservis klimy, servo R.I.P. - klapka už klapká, smrad zmizel. Rolbař .
  7. Tak jsem konečně tahal "zenzory":¨ Leč u předního to nějak nedopadlo - co s tím?
  8. Já už taky ne . Jinak těch 6000K - jak to svítí v dešti a při sněžení?
  9. No, jsou to tyhle: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p51579_modulite-tagfahrlicht-skoda-octavia-typ-1u-10-00-10.html&XTCsid=5acd9ff23b0249b36638dde488912087 Stály ... no 4 fíky, když došly, jsem si myslel, co jsem nekoupil . Stejnej efekt udělají tyto: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p49368_litec-tagfahrlicht-20-led-lxhxt-310x30x40-mm--2-st---.html&XTCsid=5acd9ff23b0249b36638dde488912087 plus mřížka "diesel". Napojený je mám na "magický" pin č.6 a funguje to super ...
  10. No, postup jsem nepřehodil - na té fotce s Xenonama byly zapojený "na hulváta", potřeboval jsem zkusit, jak svítěj (bo maj 10let). Denní světla jsou tak už z fabriky - jsou přímo pro OI (bez RS verze), jen vycvaknout a nacvaknout: A tahle akce byla i tahání drátů do kabiny pro zadní LWR senzor. Když už, tak se vším - Xenony na kolečko e-e. Nejdřív jsem chtěl denní světla, ať si nepálím výbojky - ony taky xeny jako denní světla nejsou nic moc vidět ... Fotky zrcadlovkou budou taky - až se xenama, pak se pochlubím - 1.4 se blíží, takže i s novejma kolama
  11. A už dlouho nebylo nic nového : Nejdříve rozdrbeme půl auta ... ... abychom si pak svítili ve dne.
  12. Tady je rozsáhlá galerie ND pro VW koncern, zatříděná do skupin: http://www.passatplus.de/umbauteile/index.htm
  13. Zdravím, nevím, jestli to má spojitost s nastupující zimou, ale někdy mi při brzdění a přidání plynu změní displej Maxidotu jas - ostatní podsvit zůstává OK. Taky teď v těch mrazech nějak zlenivěl. Jak se auto zahřeje, přestane to. Diagnostika nic Nesetkal se někdo s tím, nebo je to normální?
  14. To mi dělalo taky - pokud máš longlife interval a tím pádem spínač na zámku kapoty, bude vadný onen spínač. Já to vyřešil novým zámkem z vrakoviště a je pokoj.
×
×
  • Vytvořit...