Přejít na obsah

petrbungee

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    191
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele petrbungee

  1. Tak na aute vymeneno snad uz vse co jde a opet nouzak a prilis chuda smes na 1. rade valcu, motor zacal kolisat otackama na volnobeh az chcipnul. klasika EPC a grilovane kure, nouzovy rezim po cca 2 mesicich od poslednich oprav.po vymazani chyb zas jede normalne. ja uz nevim co dal hledat a menit. Vymeneno:pcv ventil vcetne trubek, vyrive klapky, skrtici klapka, plynovy pedal, lambda sonda, svíčky a civky.
  2. Ahoj kluci tak u mě problém s nouzákem a spol vyřešen. Stačilo vyměnit plynový pedál a auto zas jezdi jak za mlada, škoda jen že ho brzy budu muset prodat.
  3. Tak klapka vyměněná a auto jede úplně jinak - krásně. Nakonec se přišlo na to že ta klapka co tam byla tak si nerozuměla s autem, že to byl nějaký typ co tam sice pasuje ale není na ten můj motor. Nevím moc tomu nerozumím, ale doufám, že už bude klid.
  4. dokaze diag zjistit mechanicke poskozeni skrtici klapky? jako to ze vubec nechodi.
  5. Tak chyba EPC a hlaska motor do dilny se znova objevila ale je zajimave ze se objevila pokazde kdyz se motor lehce podtocil. Nemate nekdo napad na co se jeste zamerit?
  6. Tak doufám, že už bude klid, neboť jsem nechtěl jít stylem oprav něco vyměním a když to nebude ono tak vyměním zas něco dalšího. Ono totiž ty klapka lambda snimač brzdového pedálu cely plynovy pedál a výfuk je dohromady za mastných 60000cca. Podám časem info a třeba to i někomu pomůže.
  7. Tak jsem zvědav, auto mi vyhazovalo pořád chybu EPC. V jednom servise chtěli měnit škrtící klapku ve druhém zase pedály a ve třetím výfuk. Včera jsem měl auto u autoelektrikáře a prošel veškerou elektroinstalaci spojenou s motorem, vše proměřil a vše bylo v pořádku až na kostru, která byla strašně zoxidovaná, tak jsem zvědav zda to bylo ono a zda již bude klid. Myslíte, že to mohlo mít vliv na tu chybu a celkově na elektroniku motoru?
  8. ok diky za radu, ja jeste zkusim vycitit vahu vzduchu ta je taky původni a auto prodám.
  9. JJ diky za radu pod auto bez zajisteni nelezu, a uriznout vyfuk as emusi pred nebo za napravou? ja tam mam jeste puvodni a uz mu je 10 let a ma 300000km nalítáno, a ted mi v servisu rekli ze se mi uvnitr asi rozpadá a ucpává (ale sám jsem to neviděl) a tak mi auto padá do nouzáku a vyskakuje chyba na EPC od lambda sondy tím i od skrtici klapky.
  10. Ahoj, předem se omlouvám pokud zakládám duplicitní téma, ale nenašel jsem věc kterou potřebuji vyřešit. Chci se zeptat zda jde demontovat výfuk z Octavie combi 2 aniž bych musel auto nějak víc vyheverovat než co mi dovolí hever v autě.
  11. Prodám navigaci Columbus včetně pinu. Cena 8000.
  12. Jak jsi dopdl s tou zavadou mne to obcas dela na 1.8 tsi bzb
  13. Ahoj mám v autě, navigaci amundsen, byval tam columbus a otazka je zda tam pujde zas dat bez problému columbus?
×
×
  • Vytvořit...