Přejít na obsah

Martin ASV

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    1 120
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Martin ASV

  1. Martin ASV

    Petr7811

    To je ono. Na blbou otázku takovou hovadinu,teplotní čidlo nemá na to vale vůbec vliv. Je vidět,kdo toto fórum vede. Jinak tam nejde asi určitě palivo.Někdo kanystroval kradenou naftu a zničil sací koš.
  2. Na autě děláš všechno možné a klíček je problém ? Tak teď ses ukázal,kutile.
  3. Mattyfu,přečti si pořádně,co jsem napsal a k tomu zákon o provozu vozidel. A potrefená husa nejvíc kejhá. Takže asi tak.
  4. Jste líný aroganti sundat,co tam ani nemá být. Sundavací bez vleku dole,pevné může být ale skoro se nedělá. A na parkovišti touhle koulí boucháte do aut za váma,protože vám je to jedno,vám se nic nestalo.
  5. Když ale nedobrzdí a trefí jen jednu stranu,přenese se to i druhé a je větší škoda. To samé,v malé rychlosti ťukne do koule,tažný zohybá a je na vyhození.
  6. Dobrý,ale stěrače mu fungují,ostřikovače stříkají,světla svítí,...
  7. V předu 312 RS a vzadu 280 kotouče zepředu s brzdičema T5. To brzdí. A ta ruční!!!! Nezahnívá ( není to v hliníku) a v 70km/h zablokuje kola.
  8. Ale ze 130 zastavit na "fleku" může.
  9. No,buď opravit nebo to prodej a kup jiné.
  10. Jenže ten počítač VAG není jen na to,co je tam za chyby. Chce to koukat i na měřené hodnoty,případně porovnávat s DP. P.S. Jaster mě předběhl.
  11. Myslí asi jenom panty. I na combíka jdou posuvný. Hledat na srazech takhle upravenejch aut. Ale nebude to homologovaný.
×
×
  • Vytvořit...