Přejít na obsah

Arnost6

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Arnost6's Achievements

0

Popularita

  1. Je to výborná aplikace, člověk si tak může rychle zjistit, jestli dokumentace souhlasí s VIN kódem. Přes VIN kód se každý měsíc zjišťuje řada podvodů. Ještě, že u těch nových aut jsou všude VIN kódy. A doufám, že se bude jejich funkce jenom zlepšovat.
  2. Arnost6

    alarm

    Mě to dělá něco podobného. Když mám auto postavené doma na ulici a projede kolem něho těžší auto, tak se rozhučí. Kámoš mi říkal, že je to špatná kalibrace, tak rozmontoval ten systém a kolečkem upravil zapínání alarmu. Od té doby už to neblbne, ale nevím, jestli vůbec funguje.
  3. Arnost6

    Cena servisu

    V Brně ti můžu doporučit autorizovaný servis Autocentrum K.E.I. Žarošická 4308/21, 628 00 Brno-Židenice Telefon: +420 544 232 881
  4. Arnost6

    Servis Octavie po 10 letech

    No hoši, docela si zahráváte, když máte v autě tak staré airbagy. Já osobně bych sice taky řekl, že na výměnu airbagů je vždycky čas a neumím určit nějakou lhůtu, ale kvůli tomu jezdím každý rok na servisní kontrolu a opravdu, airbagy se mění po 15ti letech. A kdo si je nemění, ten hodně riskuje. Já raději dám nějakou tu kačku z kapsy, hlavně když jde o bezpečnost.
  5. Je to zajímavé auto se zajímavým designem, opravdu obdivuji návrháře, jak dokážou skloubit starší prvky s moderním vzhledem. Velice zajímavá změna.
  6. Ano, taky si myslím, že je lepší, když namíchají zákazníkům takovou barvu, jaká se jim zrovna líbí. Já osobně si dokonce myslím, že to přispívá k zatraktivnění značky a auta se od sebe budou alespoň více odlišovat, což je při naší hustotě aut Škoda taky dobrá zpráva.
  7. Jo, modernizaci a inovaci nezastavíme, a to je dobře, ale ten kolaps s náhradními díly ... to trochu hoši zapsali, ale teď to čas zhojil a zas funguje vše tak, jak má (aspoň v médiích už není takový humbuk). ;)
  8. Je tam napsané, že brzdy jsou navržené s ohledem na aerodynamiku, takže asi chápu, že to má tvar kapky, aby proud vzduchu u kol nesnižoval rychlost, ale řekl bych, že to bude mít jen minimální efekt. Ale víte jak to je, když už si to auto vyšperkujete, tak si to tam prostě napíšete, ať se pochlubíte, ale vliv na celkové rychlosti to má podle mě jen minimální.
  9. Je to vymakané auto, ale v grafice se mi líbí ještě více než v reálu. To auto je prostě umělecké dílko.
  10. Tento blog reklam od Škody se mi moc líbí. Fakt se překonali a vymysleli něco originálního. Kdyby byla každá reklama taková, tak se na ty reklamy i dívám.
  11. Neboj se, neotočí, ale napřed to tady všechno Rusové koupí a vyvážet do Ruska budeme pořád.
  12. R2 je úžasná, kromě toho, že ji trochu vytunili se mi strašně líbí ty polepy. Nádherný sportovní vůz.
  13. Jako policejní auto vypadá Yeti opravdu vymakaně.
  14. Tak ta předělávka skutečně stojí za to. Zaujalo mě to natolik, že se asi o něco podobného pokusím. Dík za inspiraci.
  15. Taky bych se přimlouval za originál. Mé zkušenosti s Aukrem nejsou malé a ty starosti jsem si mohl ušetřit lepší koupí v nějakém kvalitním e-shopu. Investice do originálních zrcátek není zase tak velká a určitě se vyplatí.
×
×
  • Vytvořit...