Přejít na obsah

Jaké brzdy


Doporučené příspěvky

Chtěl bych vás požádat o radu ohledně brzd na octavii.: Brzy asi budu měnit a nevím pro co se rozhodnout... Zatím zvažuju zda Origo, Brembo, nebo Zimmermann. Vše bych koupil z CC-autodílů, mají fakt přijatelné ceny, jen potřebujji poradit s výběrem, protože dražší neznamená automaticky lepší :)

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Já na všechny své auta dávám už asi 10 let při výměnách komplet TRW a nemůžu řict, že by byly špatné, ani nemají nějaké nadpřirozené vlastnosti. Navíc nemám problém se špiněním kol tak jako někteří v mém okolí, ale nevím na čem jezdí.

Většina odpovědí je typu " Já nevím co mi tam v tom servisu dali " Kilometrický nájezd vždy přežil mé vlastnictví vozů a nebylo na výměnu. S ojetými auty jezdím tak 70 tis. Doufám že OII si nechám déle protože mi sedí.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že pokud koupíš něco od renomovaných výrobců tak chybu neuděláš. Pokud chceš investovat tak si kup designové sporty s keramickýma destičkama a ty tě vyjdou tak o třetinu dráž než normál. Podle mě se sporty nevyplatí ani co se týče výkonu a zvlášť ne co se týče životnosti. Ale zase ve vhodných kolech lépe vypadají. Za mě prvovýroba TRW kotouče a desky do 3 000 Kč celkem - ideální, ale každý to vidí jinak.

Odkaz ke komentáři

Velmi dobré zkušenosti mám s Děrovanýma Zimmermanama, ATE powerdisky jsou mnohem lepší jak Brembo max a nejsou tak hlučné, JInak pokud chceš za normal cenu tak prvovýroba (originál !!!), Ne značku, ale to co tam dávaj, no a pak třeba taky docela dobrá zkušenost s kotouči Ferrodo a desky bud DS 2000 na sportovnější jízdy (je to taková základnější verze, která se nemusí zahřívat) pak třeba Ferrodo premier, A nebo pokud nechceš furt čistit kola a nevadí ti trošku připlatit tak doporučuji destičky s keramickou příměsí, třeba Ate ty keramiky. :palec:Ale velmi podstatné je zvolit dobrou kombinaci destiček a kotoučů!!

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...