Přejít na obsah

Padajici ručičky na budíkách (O1)


swistik

Doporučené příspěvky

Nefungují mi ručičky na budíkách u OI r.v. 1998 tachomtr+ hodiny a dalsí funkce jdou ale ručičky někdy naběhnou a pak spadnou a někdy se ani nehnou a po čase zase chvilku jdou nemůžu zjistit čím to je nemáte někdo s tímto problémem zkušenosti? je to stejný problé s budíkyma že je musím nechat poopravit? někdo na Moravě kdo by mi pomohl?

 

 

Diky

 

 

Miloš R.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
Guest storm123

Zdravim, mám taky tenhle problém s padajícíma ručičkama. Dočetl jsem se, že když jsou vyndaný budíky, že by se nemělo startovat, aby se nezablokoval imobilizér. Bohužel sem se to dočetl pozdě až druhý den. Budíky mám stále v opravě takže až je připojim, tak asi nenastartuju jestli sem to dobře pochopil. Mohl by mi sem někdo napsat návod jak to přes VAG odblokovat? Jedná se o ocatvii 1.9TDI 66Kw rv. 99 předem děkuju.

Odkaz ke komentáři

Nejdřív padaly ručičky jen občas a potom se už ani nezvedly. Vyndal jsem pojistku na pozici 15, je to 30A a světe div se ručičky padají jen zřídka a za za chviličku se zvedají.(dá se s tím v pohodě jezdit) Jinak všechno funguje a nic se nikde nevymazalo, čehož jsem se bál.

Nevíte někdo, k čemu ta pojistka v praxi slouží, když se po jejím vyjmutí nestala žádná změna? (kromě podstatného zlepšení padání ručiček)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Guest powerhunter

Kdo má problém s padajícími ručičkami v Praze a okolí, tak pište SZ, nebo volejte 607409090 (občas nezvedam, moc práce) pro klubáky slevy. Možné další věci, jako změna podsvitu, nebo jen červené ručičky, chiptuning, atd.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Myslite, ze mam problem v budikach, kdyz jde otackomer, jde teplota, jdou kontrolky sviceni, dvere, brzda.....Nejde mi rucicka rychlomeru, je stale na 0, nenacitaji mi km, a kdyz to osolim nebo prudce zatacim tak zapipa benzin, ze mi dochazi a rucicka benzinu se o par mm hne a pak se zase vrati. Nebudu mit problem jen v cidle na prevodovce? Zkousel jsem na VAG dat pristroje a akcni cleny, ale neslo to...

Odkaz ke komentáři

v Kolíně oprava padajících ručiček za 1.000,- na http://www.clevercars.cz/, ale mě se to podařilo opravit podle návodu. Nastavení ručiček jsem udělal tak, že jsem je dal na první čárku a zkontroloval otáčky dle volnoběhu a rychlost dle navigace. Vypadá to, že i teplota a palivoměr sedí.

A nemohl bys prosím dát odkaz na ten návod na opravu padajících ručiček?

Na jiném foru jsem našel odkaz

http://www(tecka)octaviaclub(tecka)cz/oc/index.php?option=com_content&task=view&id=196&Itemid=30

 

ale i když se tam ty tečky dají, stejně to nefunguje. Dělají se s tím zbytečné tajnosti

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Myslite, ze mam problem v budikach, kdyz jde otackomer, jde teplota, jdou kontrolky sviceni, dvere, brzda.....Nejde mi rucicka rychlomeru, je stale na 0, nenacitaji mi km, a kdyz to osolim nebo prudce zatacim tak zapipa benzin, ze mi dochazi a rucicka benzinu se o par mm hne a pak se zase vrati. Nebudu mit problem jen v cidle na prevodovce?

 

mám stejné příznaky jako kolega.

mám teda shánět servis na budíky nebo hledat jinde?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zajímalo by mě zda ti pětikiloví opraváři dají dvouletou záruku. Zprasených budíků vidím dost a se životností také nic moc.

:rolleyes: a ja si koupil WELLER pajku za 16 000,- rizenou procesorem, tak to se mi nikdy nezaplati.. :D to nehovorim o tavidle za 500,- at je zajistenej kvalitni spoj :huh: budky delam za 1000,- reklamaca zadna za ty roky co to delam.. Ale uz jsem opravoval po nekome :-)ted jsem ale opravil i vytopenou komfortku ze Superba ale na to trafopajka nestaci.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...