Přejít na obsah

Zničení křídla v servisu


petr.l

Doporučené příspěvky

Ahoj, včera jsem dával auto do servisu na montáž zámku zpátečky, nepoškozené na laku. Když mi auto předávali zpět, tak mi dávaly 3D logo, které jim upadlo při mytí auta. No jo, ale mytí jsem si neobjednal, ale asi služba zákazníkům. Problém je v tom že jsem zjistil následně mechanické poškození křídla, prostě jako by do něj něčím praštili a smytý lak, křídlo teď vypadá naprosto ošklivě a jsou na něm mapy z malých míst kde lak zůstal. Při pokusu o reklamaci mi řekli že za to oni nemůžou, že to bylo špatným lakem, ale lak na tom byl originální. Můžu s tím něco dělat, nebo mi nezbude nic jiného, než oprava za min.2tis?

Odkaz ke komentáři

Kurnik, Tak tomu říkám hnus... Jenže nejhorší na tom je to, že asi nic neudělaš.... Mi se stalo něco podobného a ač se jednalo o velmi slušný a kvalitní servis - měl jsem smůlu... Mluvil jsi s vedoucím? Třeba ti to nalakují s nějakou slevou, co?

 

Mluvil jsem se servisním technikem a ten mi řekl že ty vrypy vypadají že jsou staršího data a že oni nemůžou za to že ten lak při mytí slezl.

Odkaz ke komentáři

Jak nemůžou? Z jakýho důvodu ti mejou auto, žádal jsi je o to? A pokud je to prezent a něco při tom pokazí je to jejich chyba, jestli je křídlo poškozený i mechanicky a nebylo při předání tak ať to opraví, co nechápu je to jak se může smejt lak, leda by to maloval můj synek :)

Odkaz ke komentáři

Jak nemůžou? Z jakýho důvodu ti mejou auto, žádal jsi je o to? A pokud je to prezent a něco při tom pokazí je to jejich chyba, jestli je křídlo poškozený i mechanicky a nebylo při předání tak ať to opraví, co nechápu je to jak se může smejt lak, leda by to maloval můj synek :)

 

Přesně tak! Nejhorší je že jsem to samé objevil i teď na předním nárazníku, to křídlo není červený ale oranžový teď :( no jelikož mě tam slušně poslali do prdele, tak jsem to podstoupil do Mladé Boleslavi, kde mi paní slíbila že to budou řešit a snad budou mít i problém z toho že neuměli namontovat tempomat. Snad to na těch fotkách bude vidět.

post-21366-0-13463700-1339089233_thumb.jpg

post-21366-0-42185400-1339089286_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mi řekni co to máš za lak že ti jej smyjou?Prvně bych reklamoval tam,kde ti dělali lak.Nikdy jsem neslyšel že by někomu smyli lak

 

To je ještě původní lak, to auto mám týden :( ... jo jsou to původní díly a hlavně nic by se nestalo, kdyby si svévolně myli auta bez vědomí a souhlasu zákazníka

Odkaz ke komentáři

No tohle chápu, že nevím co bylo před tím než mi ho prodal dotyčný, ale jde o to že mýt to auto neměli a mám podezření že mi ještě původní křídlo vyměnili za jiné, protože na něm jsou důlky a ty se leštěním neschovají.

 

Myti auta je docela bezna vec, nedeje se to jen v CR. Je to normalni sluzba zakaznikum. Nedelejte z toho zase vedu. Vam se clovek nezavdeci, kdyby jste se dozvedeli, ze v nemeckych servisech auta myji automaticky a vam v CR nic, tak budete taky nadavat. Ja tuhle mentalitu nikdy nepochopim. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

petr.l>> Tady nejde o to že ti auto umejou, pokud by bylo auto OK tak by se nic nedělo, byl bys za to rád a tohle vlákno by tu nebylo, to s výměnou dílu v mým postu ber s rezervou (ironie), jak už sem psal tak to tipuju na retuš ale my víme prd.

houmik>> hezky řečeno ústy cizince :lol:

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

No ja dost pochybuju, ze se to znicilo jen a kvuli tomu myti. Urcite to nebylo prvni auto, ktery umyli. Prijede tam nekdo s uz poskozenym lakem, ktery zakamufloval, a ted si na nich chce honit triko.

 

Ta sama situace, jako kdyz se mi pri nazouvani gum odloupnul lak z kola. Muzu za to nadavat pneuservisu? Jo, jsou to ko*oti a poskocilo jim to na nazouvacce, coz se nesmi stat. Ale druha vec je ta, ze barva musi tohle vydrzet. Proto jsem dostal v servisu slevu na praci, ale abych mu tam nadaval, ze mam spatnou barvu na kole, to me ani na vterinu nenapadlo.

Odkaz ke komentáři

pokud máš auto týden tak vsadím Vizoura, že tam to poškození bylo, takové poškození jde "opravit" voskovkami, nahříváním a rozleštěním, při běžném pohledu nic nepoznáš, jen se to při mytí smyje. Jsem takhle musel nechat "opravit" vínovou metalízu na BMW 740. Někdo mi to škrábl na parkovišti a šéf na to byl neskutečně háklivej i když to co s autem dovedl udělat on blink.gif , njn ale já jsem nesměl. Měsíc na to opřel auto nárazníkem o betonový kandelábr, takže šel nový... Opravoval mi to na Shelce na letišti a sám jsem měl problém to místo poznat a to byla metalíza.

Takže řekl bych že servis je v tom nevinně.

Odkaz ke komentáři

Že ti někdo vyměnil křídlo je nesmysl. Ty ťupky na křídle je retuš. Taky si takhle retušuji škrábance, odmastíš a štětečkem zamázneš barvou a když to dobře naleštíš tak si toho všimnout ani nemusíš. Ozvlášť když máš nové auto a nevíš o tom. Jak říká Murder z největší pravděpodobností to bylo jen dobře naleštěné.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...