Přejít na obsah

Havířovský Express


Janek250

Doporučené příspěvky

Co se ti stalo ?

Měl jsem výměnu oleje + dvě reklamované věci. Auto 4dny v servisu. Po vrácení hned druhý den se jedna zaváda opět objevila auto po tydnu o5 v servise dva dny. Po převzetí jsem bohužel moje chyba nezkontroloval auto v jakém je stavu.

Když jsem poprvé přebiral auto tak hned po otevření mě nasral totálně okopaný práh u řidiče. Plast byl celý špinavý od takového mastného prachu. Ale spěchal jsem za taťkou do nemocnice, tak jsem to neřešil. Doma jsem práh očistil a zjistil, že na palubce a dveřích jsou samé mastné otlaky prstu (auto bylo před servisem umyté zvenku i zevnitř). Po otevření kufru mě čekalo další překvápko. Lekarnička neuchycená jak byla před servisem, špatně nasezený trojúhelník v úchytech, nepřišroubovaný háček na tašky. Držel asi jen na dvou závitech. A ještě jsem našel v kufru kousek urvané pěnovky, ale to nevím odkud. Z důvodu reklamace měli sundaný boční koberec v kufru.

Včera jsem si vyzvedl auto po druhé reklamaci a už s konečně vyřešeným problémem. O5 jsem bohužel auto neprolezl celé. Dnes jsem měl volněji(ono už to je vlastně včera) tak mě napadlo podívat se pod kapotu. Po otevření jsem myslel že mě je.ne. Při otevírání nebo zavírání jim asi ta kapota spadla na podpěru kapoty a udělali tam díru v tom odhlučnění cca 5cm a rýhu asi 30cm. Tak jsem tam jel si to s něma vyřídit, dopadlo to pro mne asi dobře, ale vypadal jsem tam jak ..... co po nich chcu když jsem auto převzal. Jen doufám, že je protržený jen ten koberec a nebude na kapotě důlek, teď to tak není vidět jak na slunci. Jo a ještě zapomněli přišroubovat box filtru, co měli taky sundaný z důvodu reklamace.

Toť práce autorizovaného servisu. Teď už vím, že jak budu znova přebírat auto, tak si ho nechám zvednout na zvedáku, ať zkontroluji jeho práci jestli mi tam něco nezdupali :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...