Přejít na obsah

Cvakanie prerušovača smeroviek


Vlado

Doporučené příspěvky

Po spustení smerovky a opätovnom vrátení do nulovej polohy sa sem tam stane že prerušovač smeroviek ešte cvaká ale smerovka nebliká ani jej kontrolka. Toto sa odohráva či je to do prava alebo do ľava. Prerušovač cvaká nepravidelne a časovo tiež, niekedy to ide bez problémov inokedy to spraví aj po naštartovaní bez toho aby som dal smerovku.

Poprosím o radu kde môže byť chyba: páčka , prerušovač alebo niečo iné.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Stačí na to WDčko :) prostříknout a je to :D

 

Skvelý tip. To občasné tikanie mi liezlo na nervy. Najmä, keď po výmene spínača výstražných svetiel to prestalo cvakat. No na druhý deň som to mal späť.. Akurát miesto WD som použil CONTOX (čistiaci a konzervčný spray na kontakty)

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Mám takový problém a vůbec nevím, kde hledat příčinu. Jde o to, že dnes při jízdě po dálnici když jsem se zařazoval, dal blinkr a pak ho vypínal, ten cvakavý zvuk, který signalizuje blikání blinkru neustal, naopak se zvýšila frekvence toho cvakání a po malých pauzách mě doprovázelo celou cestu až domů. Tedy vypnuté blinkry a přesto slyšíte ve zrychlené podobě zvuk, který blikání zvukově doprovází. Co stím? Stalo se to už někomu taky? Kde může být šotek?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Taky pridam svoji zkusenost.

Nahle mi po vypnuti blinkru zacalo nahodne v nahodnych intervalech cvakat rele - blinkry fyzicky neblikaly. Po precteni nekolika for to na 99% vypadalo na vadnou packu. Nova se mi hned nechtela kupovat, tak jsem zkusil stary dobry WDcko. Oddekloval jsem jen zadni plasty za volantem, prostrikal prostory pod packou nad packou, proste kdekoliv to slo. Prohejbal jsem vyzkousel a hle cvakani ustalo!!! Tak uvidim jak dlouho to vydrzi...

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Připojuji zkušenost - závada stejné projevy jako zakladatel Vlado. Prostříkal jsem dle rady kontaktolem bez jakékoliv demontáže (kolem "krku" páčky ve všech možných polohách páčky), žádné oddeklování.

 

Problém ustal! Uvidím jak dlouho tato "oprava" (jednoduchá, ale geniální :palec: ) vydrží.

 

 

Znovu musím konstatovat, jak je forum užitečné a smysluplné, kdoví kde bych se teď ještě hrabal a co kupoval/vyměňoval...díky! :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Mám trošku odlišný problém - při zapnutí blinkrů blinkry blikají, ale nic necvaká. Stejně tak mi auto nevydává akustický signál např. při snížené teplotě 4 °C nebo když má zahlásit závadu (servis, voda v ostřikovači, málo nafty, ...) Je pod přístrojovkou nějaký reproduktorek?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Chalani mne sa stala taká vec že mi to tiež tak cukalo jak zmyslozbavené a potom mi zrazu neišli ani stierače, ani svetlá a ani smerovky. Už som to mal v oprave, vymenili mi relé a nachvílu bolo všetko v pohode, potom to znova začalo cukať a na druhý deň mi prestali ísť svetlá, stierače a smerovky znova...  Už som z toho zúfaly, niekto nejaké rady čo s tým prosím ? Môj email jozef.radimak@gmail.com      Za každú rádu vopred ďakujem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...