Přejít na obsah

Nejdou otevřít dvere!!


Luks

Doporučené příspěvky

Prijdu dneska k autu,odemknu,zaberu za kliku a nic.Tak vlezu dovnitr pres spolujezdce,zaberu za klicku a neco prasklo a dvere se samozrejme neotevrely...

prislo mi jako kdyby prasklo lanko,ale proc to nejde otevrit ani zvenci nechapu.Ani tapec nesundam kdyz to neotevru :-( Netusi nekdo jak do toho vlizt??

Odkaz ke komentáři

Nic jsem s ní nedělal.Ale je fakt že tak před 3 měsíci jsem měl problém s tim,že mi občas nešly zavřít dveře,prostě zámek zůstal nějak blbě viset a dveře se nezavřely.Rozdělal sem tapec,nic sem nevykoumal a začalo to chodit samo.

 

Ještě dneska se mi naštěstí povedlo do dveří ve spodní části zatlačit a něco v nich cvaklo a vnější klikou to jde otevřít.Jen budu muset kouknout jestli jsem zlomil vnitřní kliku nebo prasklo lanko.

 

 

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

tak se mi povedlo otevřít :palec: ,rozebral jsem tapec ( cca 5 minut ) a prostě zámek se zasekává . Myslel jsem , že na šroubech bude torx ,ale je tam něco jiného :wallbash: , a teď další problém , chtěl jsem sundat druhej tapec , ale nemohu sundat madlo , poradí někdo ? První šel úplně v pohodě , zasunul jsem tam šroubovák a bylo ,ale na druhé straně to prostě drží jak přilepený . Neví někdo kolik stojí nové ? Budu ho muset prostě rozřezat :wallbash:

Odkaz ke komentáři

jinak jsem se byl ptát ve Škodovce na zámek a jeho výměnu . Cena zámku 3500,- a práce snad 1hodinu + ještě diagnostika závady , doba trvání 1den . Na dotaz proč diagnostiku mi bylo řečeno ,aby se určila přesná závada :wallbash: , tak jsem jim řekl , že závada je jesná ,když nejdou otevřít dveře , že to určitě nebude třeba vodní pumpa :lol: .No nic jdu sehnat zámek a udělám to sám

 

tak to je slušnej hokej v cenách zámků :wallbash: od 550,- do 3500,- a všechny jsou stejný pod stejným kódem :angry: jen jinej dodavatel

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Čau lidi mám taky problém s dveřmi ale takový že mi zámek občas jde a občas nejde a divně vněm chrčí. Teď se ale stalo to že mám dveře za spolujezdcem zamknutý a nejdou otevřít ani klikou zevnitř ani klikou z venku ani odemknout centrálem jak dálkovým tak ani tlačítkem v autě. Nevíte jak ty dveře otevřu? Díky

Odkaz ke komentáři

Čau lidi mám taky problém s dveřmi ale takový že mi zámek občas jde a občas nejde a divně vněm chrčí. Teď se ale stalo to že mám dveře za spolujezdcem zamknutý a nejdou otevřít ani klikou zevnitř ani klikou z venku ani odemknout centrálem jak dálkovým tak ani tlačítkem v autě. Nevíte jak ty dveře otevřu? Díky

 

Bych to viděl na sundání tapecu a pak prostě odjistit táhlem co vede ke kolíčku co je skrz tapec u skla a pak lankem od vnitřní kličky otevřít.

 

Tapec jsem při zablokovanejch dveřích sundaval tak před čtrnácti dny. Znamená to vlízt do auta sundat si plast dole na sloupku mezi předníma a zadníma dveřma, sundat plast co je vedle sedačky a leží na něm zadní pás. Vyndat těsnění kolem dveří (to s plastovým lemem kolem celýho vstupu) jde to ztuha ale jde to. Vyšroubovat madlo, šroubek pod repráčkem, a kolem dokola výplně těch asi 7 torxů (některý musíš jen přes kombinačky a bit torxu jelikož se na ně blbě dostává (rovněž to jde blbě ale jde to)

Hlavně nejdříve odstraň těsnění jelikož se plete při šroubování těch 7 torxů. Mě se bohužel podařilo poškodit těsnění jelikož jsem si vyšrouboval torx a pak tahal těsnění.

 

Takhle se dostaneš do dveří. Ovšem proč ty nejdou ani centrálem odemknout je už jiná věc. Mě nešly jen otevřít. Centrál odmykal i zamykal bez problémů.

 

U mě mi blokovalo lanko vnitřní kliky otevírání dveří. Zůstalo zatažený jako když je klika stále otevřená. Problém totiž je, že při zamčenejch dveřích se prvním zatažením za kliku dveře odemknou a druhým otevřou ovšem když se lanko sekne právě při tom odemčení ... je konec :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím.  Mám takový menší problém. Mám Octavii 2 2.0tdi 103kw bmm PD s dpf a poslední dny si všímám lehkých vibrací za jízdy do kopce na 6.převodový stupěň cca v 80-100km/h. Není to nic hrozného, ale docela mě zajímá kde může být příčina. Auto je nepatrně hlučnější s vibracemi pod pedály. Moje první myšlenka byla jestli to třeba není převodovka, protože má najeto bez mála 290tkm. Předem děkuji za odpověď.
    • twl by me jeblo a zaroven zajimalo kolik by zachranilo PPF nastesti se to nedozvime
    • BUBUTECH, vedel by si dat vyrobit 2ks tych gumenych veci ? Mam vsetky suciastky ale tie stople co tu mas model sa uz nikde nedaju kupit a nemam nikoho co by mi to vytlacil na 3d tlaciarni. Dik za odpoved.
×
×
  • Vytvořit...