Přejít na obsah

Telefón


shecu

Doporučené příspěvky

Zdravicko, chcem sa opytat mam origo drziak na telefon v aute ale nemam nadstavbu na telefon, Da sa to vobec zohnat este? do skodovky sa pytat nejdem lebo tam daju cenu taku ze :prcprc:.

 

Dnes som bol v skode a pytal som sa na navi cd dali cenu ze 210 euro tak som sa :lool: :blink: a odkracal som.

 

Momentalne mam Iphone 4 tak chcem spravit nejaku nadstavbu na ten mobil, len ci sa bude dat kedze je tam origo drziak bez nadstavby.

 

Dajte radu ak to niekto robil. Dik :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ja to to udělal tak že jsem si koupil origo držák na svůj telefón (popř. jakýkoli jiný ) a zbytek si dodělal.

Je pravda že jsem měl starý držák, který mi pomohl (ten jsem rozebral a dodělal jen kryt a uchycení origo držáku) ale měl jsem to vymyšlené i bez něj. Je tam mechanismus zobáčků a stačí si jen udělat podložku s otvory pro zobáčky. K tomu přichytit držák a máš hotovo.

Je pravda že někomu to může vadit v ovládání ale myslím si že to není tak hrozné a v podstatě to nijak zásadně neomezuje. Ale z profilu se to jeví docela divoce laugh.gif.

Ještě je varianta dát to tam na tvrdo...

post-15119-0-30294500-1349606040_thumb.jpg

post-15119-0-53668400-1349606371_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak jsem zkoušel tu variantu s tou nano podložkou a nakonec se na to vyprdnu. Ty výstupky jsem teda nechal, ale zkusil jsem na to tu podložku dát, na ty místa, kde výstupky nejsou, ono by to po odřezání těch výstupků drželo, ale odradila mě jiná věc. Na tu podložku se všechno chytá, prach atd. za nějakou dobu by ta podložka vypadala strašně a telefon by nejspíš už nedržel. Měl jsem to tam asi půl dne a bordelu tam bylo nachytaného dost a to se mi nelíbí. Takže když to záruka dovolí, tak držák půjde ven.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Kupoval sem tam obojí ale účtenky neschovávám tak co si pamatuju, vyšlo mě to na cca 600kč,- až 700kč,- ale víc jak 700,- určitě ne, spíš k těm 600,-

 

Edit: Teď sem koukl do Etky, mám to tam v eurech, a buď nehorázně zdražili nebo je to jinak, je tam skoro 39 euro :blink: Prisahám bačku že sem rámeček kupoval za 160 a lištu kolem 500 ;)

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj vsem zkusenym :pivo: .koupila jsem skodu octavii a desme me tam stve ta priprava na telefon,jako vas vsechny tady :lool: .myslim ,ze bude taky asi i prilepenej,takze kdyz ho sundam,budou na palubce zbytky lepidla,co? :wallbash: .a ikdyby nebyly,tak mam problem v tom,ze ty listy jsou karbonovy,nevim jestli je z vyroby na objednavku,alůe jsou tam.auto mam po druhem majiteli a ten uz to tak koupil.ma to dotazeny z nemecka a prednim to mela naka zenska.dala by se ta karbonova lista vubec sehnat ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...