Přejít na obsah

BOLERO


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Bolero je super. Jediný mínus, na který je třeba zájemce s předfaceliftem upozornit, je jas. Za určitých světelných podmínek je na display hůř vidět. Facelift to má vyřešený samoregulací jasu pomocí čidla. ferda25 psal, že ty čidla měly maxi-doty už v předfaceliftu od MR08. Já bych ho tedy s MR07 mít neměl, ale nemůžu si pomoct.. když vjedu do podzemních garáží nebo když je tma či pochmurno, tak se mi zdá jakoby maxi-dot ztlumil jas až je slabší než Bolero, přičemž ve dne je to samozřejmě naopak.. tady jsem se to pokusil jednou i vyfotit mobilem (kvalita slabá, ale poznat to jde)..

post-704-1248560609_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Tak jsem teď ještě v tom chladným počasí zjistil, že když sednu do studenýho auta, tak ten jas je ještě horší než normálně a během jízdy se postupně zesílí, jako kdyby se potřebovalo Bolero "zahřát". Nechápu :huh:

 

Edit: tak s tím "zahřátím" Bolera v zimě mi to stejný potvrdil další člověk s Bolerem v předFL a vyměnění budíků nepomohlo.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mám Bolero od výroby, a na displej je naozaj horšie vidieť za určitých podmienok. Neviem, kde je to svetelné čidlo a či má na niečo vplyv, ale priamo v nastaveniach displeja je možné vybrať si jas displeja. Keď som ho nastavil na najvyšší, tak sa to o dosť zlepšilo. Skúsim odsledovať, či sa bude podsvietenie meniť, v závislosti od svetelných podmienok vonku.

Odkaz ke komentáři

160R: pokud to máš z výroby ve faceliftu, tak bys s tím mít problém neměl.. čidlo máš v budíkách. Problém Bolera z Octavie FL je u předfaceliftů, ve kterých jak mi bylo řečeno dneska jde nulovej bit, rádio si myslí, že je noc, svítí tak co nejslaběji a nastaveni přes setup už na to má minimální vliv.

Odkaz ke komentáři

joska: Aha jasne, takže problém je len u predFL. Ja som odskúšal, ako to funguje u FL a tam naozaj ten jas nastavuje automaticky. Pekne to vidno napr ráno pri výjazde z garáže, vnútri je úplná tma, ale keď vyjdem von, jas sa automaticky pridá. To, že celkovo horšie na ten displej vidieť je spôsobený tou dotykovou vrstvou, ktorá má takú matnú, jemne štruktúrovanú vrchnú vrstvu.

 

Pre zaujímavosť, od tohto mesiaca by sa mali montovať už nové GW s indexom AD. Do Golfu šli doteraz tiež s indexom AA, po novom AD. Pozor na jednotky s indexami AC a AF, tie sú určené pre vozy so start/stop systémom (ktoré sa ešte len budú robiť)!

Odkaz ke komentáři

Tomasek: Ja tam mám vloženú najlacnejšiu 8GB SDHC kartu, tuším Kingston a ide to asi rovnako rýchlo, ako CDčko s MP3.

Možno je problém v tom, že tam bol väčší počet súborov alebo adresárov a dlho trvalo, kým ich načítal?

 

Ja som dnes, po 3 týždňoch objavil, že pri vyberaní skladieb ide prechádzať po adresároch, kliknutím na tlačítko "Výběr" :lool: Návod o tom vôbec nič nepíše... Takisto mi trvalo, kým som prišiel na to, ako sa prepnúť naspäť na prehrávanie CD po vypočutí si uložených dopravných hlásení cez TIM - slúži na to tlačítko "Media" ;)

Odkaz ke komentáři

Igore, mě to ovládání přišlo docela intuitivní, tak jsem na to spíš náhodou přišel, jak procházet a jsem nadšen.

S tím počtem adresářů a souborů v nich je to pravda, mám jich tam mraky.

Mám totiž micro SD kartu a tu dávám do adaptérů USB (v O1 kde je clarion) a to čte a přeskakuje bleskurychle a adaptér na SD používám nyní v OII v Boleru a tam to čte pomaleji, ale nic co by se nedalo vydržet ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Help - hilfe - pomoc - segítség - ako nakódovať Bolero, aby zobrazovalo veci z telefónu? V návode to popísané je, takže musí to fungovať, ale keďže nie sú popisky pre Bolero, neviem čo kde nakódovať :)

RJ HF je nakódovaná, BT funguje, viem prijať aj odmietnuť hovor tlačítkami na volante, rádio pekne "dingá" pri pripojení/odpojení telefónu, funguje aj automatické stíšenie pri volaní, ale adresár ani tlačítka telefónu sa na Boleru nezobrazujú

Bolero mám nakódované 050004000001.

Odkaz ke komentáři

Tak si odpovedám sám - rádio inak kódovať netreba, musí byť správne nakódovaná RJ HF, treba nakódovať "žiaden multifunkčný volant" a zároveň aj "multifunkčný volant" :angry: a treba zapnúť podporu D3/C6 High a vypnúť CAN. Potom všetko funguje tak, ako má :smich:

 

Edit: Prikladám foto zatiaľ len z mobilu :angry:

bolero_bt.jpg

bolero_bt2.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...