Přejít na obsah

Hlodavci


italik

Doporučené příspěvky

holy : v info na baleni bolo pisane ze sa aktivuje po vypnuti zapalovania a deaktiviuje po zapnuti spinacky. a to iste mi tvrdil aj predajca. vraj koli tomu ze psom to vadi ked su v blizkosti auta a ked ho vezes v aute aby nebol psycho z toho ked to bude bezat :lol:

U tchýně má švára pesa, jezevčíka, ten lozí kolem, vočuchává, vochcává...plašička neplašička. A hluchej neni :lool:

Odkaz ke komentáři

Plašičky na hlodavce jsou nastaveny na frekvenci kterou slyší hlodavci jako myši, potkani, kuny. Psi nejsou plašičkou rušeni, proto je lze použít i v místech kde se pohybují psi a kočky. Píše se to v každém návodu. Používám jednu plašičku v garáži na 220 V a jednu mám v autě na 9 V. Asi to funguje protože do garáže myši nelezou, ač tam mám pro jistotu i otrávený krmení (za celou zimu nedotčené) a auto je taky OK a ostatní auta v práci jsou napadeny potkany. :) Takže u mě spokojenost :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Já bych taky byl pro již zmiňovaný model. Ale zároveň bych potřeboval něco co plaší zvěř.

Dost často jezdím domů potmě a lesy a pole jsou na tohle vražedný. S Octulema jsem měl zatím kliku, ale na feldě jsem už srnku popovez, na kapotě:wallbash:

Proti zveri je asi jenom mit pojisteni. Ja jezdim uz 20let denne 50km do prace pres Sumavu a nechci to zakriknout zatim se stestim se mi to povede vzdy dobrzdit. Rano musim jezdit max.60 neni den aby nejaka srna na ceste nebyla. V loni cestari podel cest daly koliky s nejakou odpuzovaci latkou. Asi to i pomaha

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Ahoj chlapi.

 

Je to asi nehumální ale já to udělal takhle:

Soused má zahradu respektive parcelu cca 10 metrů od Nás, kde má samé harampádí a bordel a tam se ty kurvy zabydleli. Na roční trojce mi překousali podtlakovou hadici k turbu.... Tak jsem si řekl: to mi zaplatíte :wallbash:.

Koupil jsem vajíčka, injekční stříkačku a vzal fridex. Vytáhl jsem bílek a do vajíčka vpravil fridex. Dal jsem tam šest vajec a do rána je sežraly.

Už jsem je tam neviděl. Plus jsem i našim vystříkal sprejem auto..

Měla by to být tutovka najděte místo, kde jsou a tam vejce dejte.

 

Odkaz ke komentáři

Asi budu muset taky něco takového pořídit manželce do auta-tohle jsem našel včera při doplnění vody do ostřikovačů sad.gif Tuším že to byla kuna. Zvažoval jsem koupi velkého spodního krytu motoru, ale na kuny by tam stále byly velké mezery, kterými se v klidu protáhne.

 

:D asi nějaké oblíbené místo . Mě to udělala naprosto uplně přesně tak jak tobě , na tom samém místě , kurva jedna, jenom na plastoch v motoře po ní zůstaly malé tlapečky jak se tam promenádovala .

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Asi budu muset taky něco takového pořídit manželce do auta-tohle jsem našel včera při doplnění vody do ostřikovačů sad.gif Tuším že to byla kuna. Zvažoval jsem koupi velkého spodního krytu motoru, ale na kuny by tam stále byly velké mezery, kterými se v klidu protáhne.

 

Pěkný, to já jsem jednou po nastartování cítíl v autě smrad jak sviňa, tak jsem sem otevřel kapotu a měl se tam tohle...ale naštěstí zdechl dřív, než mi tam stačil něco překousat...

post-47960-0-14434600-1473071024_thumb.jpg

Upraveno uživatelem sevcikjakub
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...