Přejít na obsah

Kocinova Octávka 2 Combi TDi


Doporučené příspěvky

Diky chalani, inak jedna tajná správa ten kto mi robil to madlo sa pozná s človekom čo robil strihy na BT Octavia. Momentálne sa ich pokúša zohnať a ide tak robiť svoju octaviu. Ak sa mu to podarí, zrejme sa pustí aj do dalších aut. Strihy = šablony na vysekávanie do kože potom stačí zošiť diely k sebe a nalepiť.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dneska sem prvý krát platil v autokelly a použil zlavu člena OC, bol som až milo prekvapený. Viete mi niekto povedať presne akú % zlavu tam máme?
Niesom si istý či sa predavač neotrtkal :prcprc:

Kupoval som plynové vzpery do mojej O2 do kufru. Jedna mala stáť 7,30€, neznačková náhrada, tak fajn zoberem dve. Dal som mu kartu OC, že tu máme zľavu. Idem k pokladni a platím 8,06€ :blink: bol som ticho cena sa mi viac než páčila za dva kusy. Je možné že tam máme zlavu 40%? :lol:

Odkaz ke komentáři

Laurin Klement tak dík, ja ju mám stále v penaženke :-)
Gregy určite ne, jak to že ti došli kratší? ty si si nezmeral svetla?
Stickler tak to asi bude chyba, :-D alebo to majú nejak špatne zadané v počítači. Každopádne tam budu nakupovať častejší :-D uvidím jak sa prejaví zľava nabudúce.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak autíčko sa vrátilo zo servisu, rozvody, vodná pumpa, olej, filter, chladiaca zmes, pro istotu kontrola olejového sitka a olejovej vane, všetko čisté aj po 147000km.
Teraz nechcem nikoho lanáriť do servisu, to je na každého uváženiu ale nechal sem skontrolovať aj ojničné šrúby a boli nalinko povolené, žiadna vôla alebo lomcovanie ale urcite neboli dotiahnuté na moment tak ako majú byť. Takže ak budete mať príležitosť nechajte si to radšej skontrolovať, prípadne dotiahnuť, len teraz neviem či som neurobil blbosť tým že som staré nechal dotiahnuť a nemal som ich radšej vymeniť za úplne novú sadu. čo na to hovoríte vy? Ďíky za radu.
Preventívne vymenený aj olej v prevodovke a že aj bolo na čase, žiadne otere a železný prach ale farba oleja naznačovala že už to má za sebou. Myslím že to nieje placeboefekt ale výrazne lahšie sa aj radí.
Pochvala pre Vladimír Vépy - Autodielňa za perfektnú robotu.
Koniec hlásenia smile emoti

post-31720-0-77975200-1422537939_thumb.jpg

post-31720-0-27801000-1422537946_thumb.jpg

post-31720-0-85101600-1422537951_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chalani a kolkí ste menili pri 150000km šálky? Priznajte sa.... To že sa v mojom ročníku lámu šrúby sa tu rozoberalo asi 100x o šálkach nikto nič nepovedal, takže nevidím dôvod ich meniť, vy snáď áno? Rád sa nechám poučiť, možno sú nejaké informácie o špatných šálkach aale nič som o ních nepočul, tak dajte info prosím...

Odkaz ke komentáři

No myslel som si to, nikto to neriešite, ale mňa by ste to vklude nechali vymenit lebo si to len myslíte....nevadí.

Nová otázka do placu:
cez výkend som mal požičanu diagnostiku v CZ tak som pozeral čo som len mohol, našiel som aj RJ kde sa zapisjú skutočné kilometre nezávisle na budíkoch, údaj sedel s rozdielo asi 10km, aj diagnostika napísala že tolerancia je 5%. Len pre info, je možné tuto RJ nabúrať a upraviť ten poček km alebo sa stáčajú len budíky? A ako je možné že niektoré O1 ju majú a niektoré O2 je nemajú....
Môžem dôverovať tomu počtu km ked sa zhodojú? Alebo je šanca, že je auto stočené?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...