Přejít na obsah

bumlovo taxi Stylepluska


Doporučené příspěvky

Trojkovou oktu jsem z duvodu mista pro pravou nohu ridice zavrh (ten tunel navrhoval fakt debil) a tak volba padla na Spacebacka.
No a kdyz uz, tak rovnou Stylepluse, tak doufam, ze vse bude OK.
Zakl. info

Rapid Spaceback Styleplus
1.2TSi 77kW 6-ti kvalt
do vybavy jeste zadni okna, MDI, rezervu a cervenej vnitrek.

Objednavka zpracovana 5. lidstopadu, az minuly tyden jsem dostal predbezny termin vyroby 4T/2014. Prej nejsou pano. strechy:-(

Tak doufam, ze se v unoru dockam.

Upraveno uživatelem buml
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Foto urcite bude, neboj. Pristi tyden by mel sjet z linky, tak snad bude vse bude OK. Ted jsem stahoval update do Etky a prekvapilo me, ze uz je tam MR 2015. Tak sem na to koukal a jsou tam naky novy veci (napr. panty prednich dveri) od 20.ledna a treba celej bok od tusim brezna, ale to se me netyka. Nevim proc, asi byly naky problemy. Doufam, ze to budou upravy k lepsimu.

OI je super celejch 350t km o ni temer nevim krom predni napravy, ale s tim se musi v Praze pocitat, bohuzel.

 

Uz planuju par malejch uprav, jako origo Skoda lizatko, odstranit chrom okolo masky a dalsi se uvidi.

Upraveno uživatelem buml
Odkaz ke komentáři

zrovna dneska mi prisla odpoved a musim rict, ze mi docela vyrazila dech:

Vážený pane Slaufe,

reagujeme na Váš email ze dne 6. 1. 2014, zaslaný na naší adresu Škoda InfoLine, ve kterém se nás dotazujete na umístění vodiče
vedoucím signál rychlosti vozidla Škoda rapid.

Děkujeme za Váš email. Věříme ve Vaše pochopení, když Vám sdělíme, že tyto konstrukční informace veřejně nekomunikujeme. Dále
nepodporujeme jakékoli dodatečné montáže, které nejsou s programu dodatečného příslušenství, protože nebyly odzkoušeny a
homologovány výrobcem. Při montáži takového zařízení zákazník přichází o záruku na dotčené součásti. Litujeme, že Vám nemůžeme
poskytnout příznivější odpověď.

S pozdravem,

Richard Cejnar, PAT - Péče o zákazníky - Customer Care - Kundenbetreuung
ŠKODA AUTO a.s., V. Klementa 869, 293 60 Mladá Boleslav, Czech Republic
info@skoda-info.cz , www.skoda-auto.cz , www.skoda-auto.com
Škoda - Simply clever.
Odkaz ke komentáři

Ne nedelaj,

dneska mi prisla ta sama odpoved. Tedy cokoli namontovaneho neschvaleneho SA = konec zaruky

 

nejdulezitejsi veta zni:

"Při montáži takového zařízení zákazník přichází o záruku na dotčené součásti a také nelze zaručit spolehivý provoz vozidla."

 

No nic holt se budu muse kolegum zminit, aby nebyli prekvapeni.

 

Ja mam dle info od prodejce auto vyrobeno, ceka na transport z Bolky do Prahy a pak uz snad vse probehne hladce, hlavne aby predschvalenej uver Skofin schvalil finalne :-)

Odkaz ke komentáři

jak ti neprodají auto bez škofinu? když si půjdeš pučit do banky a auto zaplatíš celé, ještě tě vyjde i možná lepši pojistka popřípadě i o něco levnější GAP... rozhodně pokud škofinu nedáš 70%, tak pak nemáš nárok na 0% urok, ale urok tam je 10% a víše, i banky dávají dokonce méně...

jinak je to moc pěkný a ať slouží. Jinak jako taxikář si bereš benzín?

Odkaz ke komentáři

2 marekczek > Proste pochop, ze Rapid Spaceback StylePlus SA jakoz to akcni model neproda bez financovani Skofinem. Tak to minimalne do konce roku bylo. Jak je to ted nevim.

 

2 surfman > Ale jo, dospat muzu nebot vidim pred sebou ty dalsi naklady, co me bude stat uvedeni do taxi provozu a hlavne neni to prvni novy auto co kupuju. Nicmene se samo tesim, az do nej sednu a budu si po dlouhy radce let zvykat na benzin. To ze jednou za cas sednu do nasi Fabie MPi je neco jinyho a muj posledni benzin se kterym sem fak neco najel (270t km) byla Felda 1.3MPi.

 

Zimni pneu prisly vcera, vybral sem FIRESTONE winter hawk 3 tak sem zvedavej. Co me dostalo byl cenovej rozdil mezi 185/60r15 a 195/55r15 cca 500,- na gume mi prijde fakt racha. Takze kdyz drahy letni, tak zimni levnejsi, tedy 185mm. Disky sem vzal litaky z O1, laknul je lesklou cernou, tak doufam, ze to bude vypadat dobre.

Jeste premejslim, ze prodam 17" Ray(e) a koupim neco jinyho, ten chrom mi tam nak nesedi a na me maj moc zahybu. Libili by se mi Prestige, ale este bych radsi 16" a ty nedelaj :wacko: No uvidime, az ho privezu, pak budu resit co dal.

Odkaz ke komentáři

Muzu se zeptat jaka byla cenovka? Vcera jsme s manzelkou prosli autosalon Jarov v Praze a koukali jsme na Seat Toledo, Skodu Rapid, Octavku a VW golf combi a musim s politovanim rict ze jsou to dneska same bakelitaky. Prohledl jsem si novou Octavku a je to takovej ausus oproti O2. Mekcene plasty aby clovek hledal lupou a zadni naprava to nema ani cenu o tom psat... Ale hlavne za kazdou blbost zaplat. Nejvetsi ubohost jsou ty svihadla v zadu u Octavky co jsem videl na Octavce za 479000kc. Bohuzel jedine co se nam tam docela libilo byl VW Golf combi. Ale ten tvuj Rapid je opravdu dokonalej blahopreju:-)

Odkaz ke komentáři

2 Oskar > tak dokonale fakt neni, je na tom aute videt, stejne jak na ostatnich, ze setrej kde se da. Jak rikas mekceny plasty nehledat a nejen ty. Trebas kryti kolejnic sedacek u Rapa taky neni, oblozeni okna 5. dveri jak by smet, ale tyhle veci me nevadi, alespon min picovin na drnceni. Co fakt nepochopim, je neupravena operka pro levou nohu, teda musim se podivat jestli se neco nezmenilo, ale driv tam nebyla a dalsi a dalsi. S cenou bohuzel moc hejbat neslo, takze s el okny vzadu, MDI zdirkou a rezervou necelejch 360k.

Jak jsem psal uz na zacatku, co sem videl prvni fotky O3 myslel sem, ze je to dalsi moje kara, usednuti do auta me sebralo veskery iluze (u me hlavne provedeni stredovyho tunelu) a pak ta cena by za to co bych chtel lezla pres pul mega a to odmitam za spotrebni zbozi, kterym auta dneska sou, dat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...