Přejít na obsah

N75 z ASV do AHF


Doporučené příspěvky

nevim jak konektor ale mechanicky a elektricky to bude stejný ja zkoušel záložní N75 co sem měl ze svý ASV do cordoby vario kde je 66 kw agr a neseděl konektor,jeden byl hranatej druhej kulatej tak sem to nastavil drátama udělal konektory zapojil zaizoloval a známej stím vesele do dnes jezdí :palec:

 

No me prave pada auto do nouzaku pri 140 a kamos to zkousel projet a normalne to na 2ku vytoci az do cervenyho pole a nic nepada a na trojku az v tom vysokym spektru otacek to padne,,, takze mam prvne vyzkouset ten ventil n75 tak prave zjistuji jestli se to da prohodit :-) Na vag to hlasi chybu regulace tlaku turba :-/ a zda se mi divne , ze by to delalo turbo nez to zacalo delat tak jsem ji protahl docela zadny na 4ku 50km a podobne to turbo furt bylo v pohybu :-) Snad to bude ten ventil ....

Odkaz ke komentáři

tak to bude na 99,9 zatuhlé lopatky na turbu. Ono to vytočit de na ty první kvalty, jelikož to jednotka nestihne vyhodnotit a chvíli to trvá, takže to padá na ty větší kvalty, když to dýl držíš pod krkem. :) Ideálně to zkoušet do kopce táhlýho a dlouhýho, dat 4 od nějakých 60km/h a plnej.... :)

POkud to nvypodložíš tak to bude dělat za chvilku zas, ale někteří na to mají jiný názor, záleží v jaké,m stavu je celé turbo, pokud by se měla dělat celá repase, tak je pak lepší koupit original nové trubo, ono je jenom o malinko dražší něž nějaký repas. Jelikož garet nedodává originál díly na repase.

Odkaz ke komentáři

No tak uvidime noo , ted jdu na cisteni vstriku a rovnou dam zkontrolovat tuhle udalost s turbem :-/ Zkusim pro klid duse pujcit tu N75 at se zbytecne nepoustim do nejakych vetsich akci :-) Kazdopadne dikec - ale je zvlastni , ze to prestalo ze dne na den nejdriv to vyplo ve 195 pak uz ve 160 a pozdeji tech 140 do ted.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...