Přejít na obsah

Operativní leasing od Škodovky i pro soukromníky?


Doporučené příspěvky

Služba by fungovala stejně jako operativní leasing poskytovaný firmám. Uživatel by měl k dispozici nový vůz, za který by platil měsíční nájem. Po určité době by auto mohl odkoupit, nebo jej vrátit a vybrat si jiné auto. Podobně funguje například i zaměstnanecký leasing v rámci Škody Auto. Zaměstnanci si mohou některý z modelů automobilky pronajmout na 6 až 12 měsíců.

 

http://www.octaviaclub.cz/clanky/operativni-leasing-od-skodovky-i-pro-soukromniky-716.html

 

Co vy na to? :)

 

Já už o tom docela dlouho přemýšlel, že by to nemuselo být špatnéééé :) na druhý auto do rodiny...

Odkaz ke komentáři

Nahodou je to super vec, Segra firemni auto na operacni leasing octavia III Combi 2,0 tdi 4x4 mohla si vybavu,barvu,kola,vse nadiktovat, odpadaji starosti servisu,oprav,garancek,vzhledem k tomu ze najezdi 4000 km mesicne ji to absolutne vyhovuje,auto ji dodanuji k platu ma to i pro soukrome ucely a mesicne ji ty 4000km vyjdou na nejake 2000kc co plati firme a firma za vuz plati 6500. Ona prevazne jen prispiva na pohonne hmoty.

Pro zmenu strejc z cezu co takhle na operativni leasing mel 3 oktavky,usoudil ze se mu vyplati na bezucelovy uver sve vlastni, protoze za cenu najmu za vuz ma ted splatku, auta na odkoupeni byla porad dost vysoko s cenou.

Odkaz ke komentáři

Taky bych to nezavrhoval, hlvaně když v tom máš servis a všechno kolem. Auto se porouchá ? nevadí daji ti nahrádní. Někdo ho ukradne ? nevadí mají ho pojištěné a obratem ti dají náhradní auto. Za tu cenu to není zas až tak špatné. Otázka je kolik bude stát to odkoupení.

Odkaz ke komentáři

V operaku je uplne vse protoze auto nevlastnis,krome pohonnych hmot,napriklad ukradnou ti stredove poklicky z kol? (vlastni zkusenost) po domluve prijedou a daji ti nove, vse zdarma,nic neplatis,auto je jejich,nabouras ho, o nic se nestaras je dobre pojistene,prijedou si pro nej a daji ti nahradni ve srovnatelne vybave(taky vlastni zkusenost) pokud je firemni platis 2% spoluucast (zalezi asi na pojistce)

Odkaz ke komentáři

V operaku urcite neni pro fyzicke osoby zimni kola apod.

 

V cca cene 5000 kc jsou: pojistka,pneu ktere jsou na aute,reklamace a nejspis servis ale ten jsme z duvodu poctu omezenyh kilometru ani nevyuzili.

Me to pri urcite konfiguraci prislo vyhodne.napriklad citigo tam bylo kolem 2300 kc s dph..a kdyz si clovek spocita co mu auto ztrati jen tim ze ho koupi,pricte pojistku apod tak se to urcite muze yplatit. Je dpis otrava tam jednou za pul roku jezdit a obmenovat to.ja to mel cca 100 km kde jsem sehnal salon ktery tuto sluzbu poskytoval.

Odkaz ke komentáři

předpokládám, že pro zaměstnance to je výhodnější.. kamarád dělá klasickýho dělnase a 1.4 TSI O3 ambiente plus má za 4700kč, 1 rok a max 20000km(za víc km připlatit¨) a zimáky musel si kupovat

 

nebo bude stejná cena i pro "nás"? ale přeci na tom budou chtít víc vydělat?...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

tak pro zamestnance to bude urcite vyhodnejsi, odbory by rvaly :D

 

podle me bude vice variant jako u operaku, my mame operak na OII FL 2.0 TDI Elegance a platime 10.000, ale neni v tom zadny servis, jen pronajem a pojistka, 3 roky nebo 180t km

 

urcite to chce videt ceny a co je zahrmuto pro lepsi hodnoceni, jelikoz kdyz si vezmu amortizaci a naklady na udrzbu, tak ty jsou nezanedbatelny a pokud by to vyslo, tak bych si dokazal predstavit si yetinu treba domu poridit za slusny peniz, samozrejme otazka je nasledne odkupni ceny taky. proste to hce dat na papir a jednoduse spocitat

 

ale rozhodne si nemyslim, ze pro soukromy osoby je to blbost. bez relevantnich dat to muze rict jen blazen dle meho nazoru ;)

 

pro ty soukromy to taky nebude co pul roku menit auto, ale budes ho mit podle me na 2-3 roky max, aby se jim to dobre prodavalo ve Skoda Plus

Odkaz ke komentáři

Co všechno je v tom operáku? Bežněj servis, pojištění, dalniční známka, zimní kola?? Na kolik vyjde taková O3 RS v combíku?

 

Samozřejmě, pro nás tuňáky je to ale špatný ... :(

V cene je full pojisteni, bohuzel auto dostanes vzdy jen na letnich, tudiz zimaky si resis sam, dalnicku si samozrejme musis koupit taky vlastni. Pro cenu OIII RS mi napis SZ, ovsem to je cena "Mezi nami" a bude se lisit od ceny v teto akci :-)
Odkaz ke komentáři

Tak buď ještě neví a nebo jenom interně a ven nic nepustí...

 

 

Dne 26. května 2014 8:00 <skofin@skofin.cz> napsal(a):

 

Vážený pane,

 

velice si vážíme Vašeho zájmu o využití služeb společnosti ŠkoFIN

V tuto chvíli zatím nemáme žádné informace ohledně operativního leasingu pro fyzické osoby.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte prosím naše klientské centrum, kde jsme Vám kdykoli k dispozici na e-mailové adrese klient@skofin.cz nebo ve všedních dnech od 8:00 do 17:00 hodin na telefonním čísle 800 100 800, případně na adrese Pekařská 6, Praha 5.

S přátelským pozdravem

Váš ŠkoFIN

 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Další informace s konkrétními auty, motory, výbavami a variantami Start / Komplet ZDE

 

Otázkou je, za kolik bude nabídnuto auto k odprodeji po těch kilometrech (20 tisíc na rok) / rocích (maximálně 2). Nebo jestli si jde auto nakonfigurovat i jinak než jejich modelové příklady (např. plná rezerva, BT HF, jiný motor, Elegance místo Ambition Fresh apod.).

 

 

EDIT: Auta určená k pronájmu jsou po stránce motorizace a výbavy daná. Zákazník si sice může objednat vůz přímo z výroby, ale měnit lze pouze barvu karoserie. ZDROJ

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...