Přejít na obsah

Čakacia doba na RS


Sagi27

Doporučené příspěvky

To jsem ani nevedel, kazdopadne pozor na to, ze to neobsahuje hagusy, ktere musis objednat zvlast. Je ale mozne, ze na Slovensku je to jinak.

Jinak ja uz mam najeto 1700km a zitra jedu zas do Brna, takze pres vikend najedu zas peknou porci kilometru. Uz dlouho planuju, ze sem dam fotky a napisu nejake zkusenosti, ale porad ne a ne se k tomu dostat.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

jj,z toho důvodu jsem se jich vzdal a objednal černé 18-ky v rámci challenge paketu.

 

 

Já budu mít obě sady zimní/letní 225/40 r18.Mé minulé auto byla Oct RS 2 a měl jsem na léto orig.19-ky z VW GTI 35 Edition a prostě,ať jsem chtěl nebo ne,byl to kostitřas,18-ky zas tak blbě nevypadají na jsou o poznání pohodlnější :palec:

 

 

Podvozek u OIII RS funguje (tlumí) o poznání lépe, než jak to bylo u OII RS. Měj jsem možnost přímého srovnání, obě auta byla na 18" kolech....

 

Xtreme jsem chtěl taky, ale krom toho, že aktuálně jednou objednat vůbec, mne od nich zrazoval každý, s kým jsem mluvil.

 

Jinak objednáno 21.11., včera šlo do výroby.

Odkaz ke komentáři
Guest Ales RS

 

 

 

 

Xtreme jsem chtěl taky, ale krom toho, že aktuálně jednou objednat vůbec, mne od nich zrazoval každý, s kým jsem mluvil.

 

Jinak objednáno 21.11., včera šlo do výroby.

 

Takze 11 tydnu se pouze cekalo na zadani do vyroby a mas take inf. kolik tydnu se ted "bude RS vyrabet" ?

 

Dle infolinky Skoda Auto je pry vyrobni plan na cca 6 tydnu predem = mas uz inf. o dealera, kdy by mohlo byt auto k nemu dodano?

Odkaz ke komentáři
Guest Ales RS

Super zprava! ze tedy jen ty 3 mesice.

 

Bal jsem se, ze to nakonec bude tech na netu probiranych 4-5 mesicu, jak me dnes rovnez na infolince pani vystrasila s tim rozdilem v datu zaplanovani a planem vyroby...

 

 

11 týdnů mezi objednáním a vlastní výrobou a termín výroby jsem věděl nějaký týden dopředu.

Původní plánovaný byl 13.2., ale nakonec šlo auto do výroby o více jak týden dřív a právě jsem dohovořil s prodejcem, auto sjelo z kamionu :-D

 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Jasny,origo sadu hever,klic a ten polystyr.zasobnik jsem uz nasel za cca 1000kc,jen nikde nemuzu vygooglit origo dojezdove kolo na rs3,chtel bych to mit samozrejme nove v origosi,to jsem presne predpokladal ze nebude problem doobjednat ale problem to je,takze to nejak resim,lepici sada je naprd.Taky mi nejak nesedi ty tejdny,po urcitem tydnu uz zmeny delat nelze ale ja to mam objednane teprve ctvrty tyden,tak se divim ze je s rezervou takovej problem,asi je nemaj,jinak nevim.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...