Přejít na obsah

Hluk


Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes narazil na diskuzi, kde se probíralo , nejspíše to samé, dunění a problém byl v tom, že se tak trochu zapomnělo vytáhnout plastové vymezovací kroužky na tlumičích pod prachovkou po převozu. Zrovna mam auto v servise, takže tam zítra zavolám at se na to podívají. Pokud mate možnost se na to podívat sám, tak to zkuste.

 

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

kytrtl : Zalehani v usich je pryc, nevim proc a jak a zda to mohu spojit s navstevou servisu, zhruba pred mesicem, kdy byl konecne vyresen jiny problem. Mam najeto 10000, tak se to mozna uklidni u ve tvem aute, pokud mas najeto mene ?!

to zni slibne, neco podobneho psali i majitele O3 na briskoda.net, coz je opravdu velke forum pro skodovkare. Jen mi neni jasny jak k tomu odezneni doje, neco se povoli nebo si neco ' nejak sedne'? A co bylo v tom servisu?, byla nejak vymena? Ja mam zatim 3000 km takze jeste musim jezdit :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

ad nadrz : musim vypozorovat, jak moc je naplnena, ale nekdy kdyz zastavim, slysim od zadni napravy zvuk pripominajici prave splouchnuti, ale ne takove, jake bylo u O2FL (tedy u kombiku scout, liftback mi to nedelal). rikal jsem si, ze to bude taky nadrz, ale moc se mi to nezdalo.

 

mozna mam stesti a tim, ze moje auto byl driv sluzebak v Boleslavi, tak se na nem mozna neco odchytalo a ja to nemusim resit :)))

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravim Ludia chcel by som sa vas opitať či by ste mi nevedeli zniečim pomocť tyka sa to auta Škoda Octavia 1 mam taky problem ked idem po ceste rychlosťou 90 km/h. tak počujem od čelneho okna taky hukot vetra a neviem prisť prečo to roby alebo čo to moze sposobovať ten hluk v interieri auta ten hluk hlavne počuť celkom dole jak je palubna doska a od čelneho okna moez býť aj zle zalepene okno ??? ešte ked som nemal spraveny predny podvozok tak mi nič nehučalo ale od kedy máš vyššie prednu napravu tak toto mi to robi

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Měnili mi v servise klimatkompresor- fungoval, ale vydával nepříjemné zvuky.

Jak k tomu odeznění došlo nemám tušeni, také se mi zdá, že auto nějak změklo, čí co. Prostě se mi v autě ted jezdi čim dal tím příjemněji

Měnili mi v servise klimatkompresor- fungoval, ale vydával nepříjemné zvuky.

Jak k tomu odeznění došlo nemám tušeni, také se mi zdá, že auto nějak změklo, čí co. Prostě se mi v autě ted jezdi čim dal tím příjemněji :)

 

A to ti v servisu neřekli co na autě měnili ,když změklo ???

Nebo jen v tichosti vymění tlumiče a pružiny za správné ???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
    • No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂
×
×
  • Vytvořit...