Přejít na obsah

Rádio swing hudba přes bluetooth


Doporučené příspěvky

Dobrý den,
mám vůz Škoda Octavia 2, výbava elegane, rok výroby 2009, motor 1.9 tdi.
V autě mám autorádio swing. Autorádio má funkci bluetooth. Když rádio propojím přes bluetooth s telefonem můžu normálně telefonovat, ale nejde mi pustit z telefonu do rádia hudba. V příručce k rádiu se píše, že jdou přehrávat mp3 z přípravy pro telefon. Jak tuto funkci zprovoznit ?

Děkuji

 

Odkaz ke komentáři

A v mobili po připojení bluetooth máš v menu spárovaného zařízení zaškrtnuté profily jak pro hovor tak zvuk média?

 

Nic takového mi to nenabízí, ale telefon je spárovaný. V min. autě jsem měl rádio s bluetooth a hrálo to hned samo. Tady to spáruji ale možnost co chci spárovat není. Prostě se to spojí přes bluetooth akorát nejde pouštět hudba. Volat jde. Telefon mám Samsung Galaxy S 4.

Tak rpojel jsem to a nakonec jsem našel, že nabízí, ale jen zvuk hovoru. Nic víc.

Odkaz ke komentáři

Tak hledej chybu tam, pokud ta položka v menu mobilu není tak to nepřenese hudbu. A když v menu na maxidotu dáš spárovaný přehrávač médií tak tam máš co?

 

A kde to na tom maxidotu je ? Aji když se dívám to telefonu tak je tam jen ten zvuk hovoru ale u druhého rádia kde mi hudba hrála mám i zvuk médii.

Odkaz ke komentáři

Projeď menu telefon tam to najdeš a máš to i v návodu. Pokud tam menu není tak na diagnostiku a zkontrolovat jestli je povolené přehrávaní médií v jednotce 77 (telefon)

 

Psal jsem do servisu Škoda a tvrdí mi, že u starších rádií swing to streamování nepodporuje. 6e to až u nových octávek. Moje octávia je rok 2009 po FL.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

A tady každej ví proč tomu tak je protože mají všichni věštecké koule. Je to asi jako když panu doktorovi řekneš že seš nemocnej, ten má alespoň výhodu že by mohl hledat páč má tvou tělesnou schránku před sebou. Takhle přes net se holt musí použít ta věštecká koule. Já ji ale prodal bo hlad je sviňa tak čekej až ji naleští někdo jinej.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj měl bych taky otázku k přehrávání hudby a rádiu swing. Mám OII 2012 a při přehrávání hudby z telefonu nejde ovládat hudba pomocí rádia ani volantu, ale pomocí hlasového ovládání: Hudba-další-přehrát apod. vše funguje jak má. Je to normální funkce, nebo je někde něco špatně nastaveno? díky

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...