Přejít na obsah

Vibrace pri 110km


hdcz

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny..mam problem s octavia 1 66kw 2001 rok...pri jizde 108 - 110km za hodinu zacne vibrovat volant s celym autem....a pri brzdeni mi to taky vibruje. Novy kotouce zimmerman s drazkou desky textar. Kola vyvyzeny u dvouch borcu. Kontrola pro jistotu. Hliniky rafky. Cim to muze byt? V servisu rekli milion veci :-(

Odkaz ke komentáři

a kola mas original ? me to delalo jeste jak sem nemel stredici krouzky a jinak to se tyce vyvazeni ma s tim dost lidi problem, tam zalezi v jakem stavu je guma, ja mam ted bohuzel spatne gumy ze po 200km to hodi nakych 20g a uz to jde citit na volantu a co se tyce brzdeni zkus je nejdriv poradne vycistit dosedaci plochy atd. nedavno sem resil neco podobneho, ale trepal se volant pri brzdeni a kopal pedal, vzaly se kotouce na soustruhu a komplet ocista a prestalo to

Odkaz ke komentáři

To mně celé auto vibrovalo při 150kmh+...

 

Ačkoliv jsem měl nově přezuté gumy, vyvážené, originál spidery tak to házelo. Pomalu už jsem objednával nové silentbloky motoru a převodovky a bůh víc čeho ještě.

 

Dottore mi ty gumy znovu převážil a teď když jedu, samožřejmě po Německé :lol: dálnici, tak ani při 170 kmh ani ťuk, můžu řídit 1 prsten a pohoda.

 

 

Zkusil bych znovu necha převážit :palec:

Odkaz ke komentáři

Kluci diky vsem ale byla to guma...nazul jsem zimaky a nic ..tak jsem po 4 hodinach prisli na to, ze to dela jedna guma..kdyz misto ni je jina tak uz je to oki.. drsny to bylo..servisak neveril...FULDA pneu jedna je asi nekde ko ale na oko vse ok... diky vsem za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...