Přejít na obsah

Výměna baterie KESSY


alfio

Doporučené příspěvky

Zdravím,

máte někdo přímou zkušenost jak vyměnit baterii v klíči s KESSY, abych si nějak klíč nepřekódoval?

Myslím, že je to prkotina a nechce se mi kvůli tomu několik desítek km do servisu. A bude mi po takové výměně fungovat i druhý klíč nebo se musí taky nějak potom kódovat? Moc díky za radu :palec:

 

P.S. Nechápu proč mi píše display, že je slabá baterie v klíči, když DO funguje i na 50m od auta a přitom je KESSY na otevírání dveří mrtvé, ale zatím aspoň startuje. Druhý nepoužívaný klíč funguje s KESSY jak má... Pro mě záhada, která se mi stala už jednou před rokem a půl.

Odkaz ke komentáři

Jak píše marekczek vyměň baterku v klíčku. Nic se kódovat nemusí a i kdyby, je to popsané v návodu a je to velmi jednoduché.

Taky se mi už dvakrát stalo, že mi maxidot napsal, že mám slabou baterii, ale druhý den kessy fungovalo normálně. Hláška na maxidotu se mi objevila zase až za měsíc a tak jsem tu baterii v klíčku vyměnil. Po celou dobu jsem používal jeden klíč.

Odkaz ke komentáři

Díky za rady. Měl jsem z toho obavu, protože, když mi tu baterii měnili ve Škoda servisu, tak pak jsem musel dovalit i náhradní klíč a pak se tam s tím pral elektrikář dost dlouho než se mu to povedlo nakodovat tak, aby fungovaly oba klíče.

Někde na fóru jsem četl, že po vyndání staré baterie se musí stisknout jakekoliv tlačítko na DO a pak teprve vložit novou baterku.... Proto ty obavy.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem zrovna zkoušel náhradní klíč a zjistil, že nefunguje ani DO (aby ne, asi po roce :D). Musel jsem synchronizovat DO podle návodu. Vyměnil jsem baterii v klíči, stiskl libovolné tlačítko na klíči a do minuty odemkl klíčem.

Ale pokud mám pouze slabou baterku v DO, jenom ji vyměním a nic nemusím synchronizovat.

Odkaz ke komentáři

ja som musel vymenit uz po 12 mesiacoch ;-(

isiel som okolo servisu a stalo ma to 2 eura a par minut casu ... tu baterku by som musel zhanat bohvie kde ;-)

update: nebolo treba nic kodovat ani pouzit nahradny kluc, proste prisiel som k autu a opat fungovalo na dotyk

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

tak mě podruhé vypekl DO. Bez výstrahy mi chcípla baterka. Poprvé jsem si zavolal manželce, aby mi dovezla druhé klíče. Podruhé jsme u kamaráda několika přiměřenými ranami do baterie ji "nabili" , pak šlo auto otevřít a já dojel domů. Výměna  a následné fungování bez problémů. Mě teda zajímá, proč mi auto nehlásí slabou baterii v ovladači, když tady čtu, že by hlásit mělo. Nebo mám baterie měnit preventivně, projevuje se to nějak, že baterie slábne?

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Nastartovat se dá i bez baterie v DO. problém je auto odemknout, je potřeba na klice dveří řidiče odstranit krytku zámku a odemknouit normálně klíčem. (proto tam vlasně v DO je, že...) pak se musí DO přiložit na tlačítko start a je to. Zrovna minulý týden to kleklo známé, takže jsem to řešil. Jinak baterku měním cca po 9 měsících. Na diagnostice to hlásí slabý signál wireless key cca měsíc předem. Na palubce až když jde do tuhýho, cca do dvou dnů konec baterky. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • sice jsi v sekci OIII,ale pokud jsi na FB-spoj se s Daniel Haborák,ten 100% poradí co a jak  
    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
×
×
  • Vytvořit...