Přejít na obsah

Prodám O2, 1,9, TDi 77kW


Tomant

Doporučené příspěvky

Prodáme naší Okinku, jedná se o Octavii II combi,do provozu uvedena v roce 2006, motor 1,9 TDi, 77 kW,najeto 198 000 km nově v rok starém kabátě z fólie Oracal Blue Azure Metalic. Původní barvou je stříbrná. V září 2015 udělány rozvody. Výbava: Interiér v kůži, vyhřívané přední sedačky, MF volant, manuální klimatizace, zabezpečení Construct, rádio MP3 Stream, mlhovky, el. stahování oken, tempomat, parkovací asistent zadní, ABS, ASR, odjímatelné tažné zařízení v TP. Cena 110 000 Kč. Více info prosím do zpráv, auto je možno po domluvě samozřejmě k vidění, více foto samozřejmostí v SZ.

post-15884-0-37838700-1444506747_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chapu, ze se to dela, ale treba ja na to nemam koule... Vim co prodavam, vim jak jsem se o auto staral a bud ber nebo nech byt... ale pokud jsou lidi co porad koukaji na tacho a ne na to jak o auto bylo starano a co bylo meneno... budiz... Ve finale za stocenou nadheru muze vysolit dalsich 50 tisic na dilech...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Jako přijít a vidět tohle pripadne na autě, asi by me to taky poslalo do kolen 🥲
    • Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo.
    • Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše  tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 
×
×
  • Vytvořit...