Přejít na obsah

Turbo KIT K04 (S3)


Guest gagan

Doporučené příspěvky

Zdravim Vas,

 

jsem tu novy a chtel bych se zeptat na par veci, ale nejdriv se aspon trosku predstavim. Jsem Stepan, z Prahy a planuju v max. 2 mesicnim horiznotu kupovat nove RS v benzinu. Chtel bych samosrejme si s tim motorem troskiu pohrat, ale popravde jsem dlouho nevedel jak. Pak jsem nastrankach z GB nasel tzv. TURBO KIT K04 (S3) setup 3. Je to nejaky komplet, ktery Vam z auta vytahne pry pri komplet prestavbe cca 380 PS. Chci se Vas zeptat jestli jste o tom nekdo slysel a popr. kdybych to objednal, kdo udela montaz. Jinak stranky s prodejem jsou zde : http://www.kmdtuning.com/index.php?_a=view...;productId=1109 (US E-SHOP)

 

Prosim poradte - COKOLI!!! :-)

 

Diky

Odkaz ke komentáři

Otázka jak dlouho by to vydržel motor 380PS je strašně moc a nevím jestli je to vůber reálné,další věc .. určitě to není jen o turbu,ale i dalších věcech,to by so do toho musel nacpat tak 120-150tisíc a při této ceně bych na to **** a dle mě by to dlouho motor nevydržel

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

No hlavně turbo K04 má potenciál nějakých 310koní. S dobrým výfukem, sáním, vysokotlakou palivovou pumpou cca 330koní. Tenhle výkon pro ten motor neni problém. Spojka muže časem začít klouzat, ale neni problém časem jen přeobložit lamelu u Renovaku organikou. S tím se musí počítat. TOhle je defakto základní úprava.

 

Co koukám, tak ten kit nabízí defakto vše, co je k přestavbě potřeba. Tojest jak vstřiky, tak chip, tak i tu pumpu a další maličkosti jako pop off atd jako dodatečný příslušenství. Jediný, co vyžaduje je kvalitní výfuk od turba po koncovku. Čemu ale nevěřim, je těch 380koní. Myslim, že 330koní by mohlo být reálných, ale určitě ne 380.

Odkaz ke komentáři

vždyt se tem píše o 335koních. Je to to samý turbo, co má třeba Leon Cupra/Cupra R, kde běžně jezdí s úpravou na 330koní. O těch 380koních tam píše, že tý hodnoty dosáhli na vysokej tlak, při testování. Ale přeplnovat vysokym tlakem motor s tak vysokym kompresnim poměrem jako má TFSI je blbost. Taky tohle turbo by nedokazalo davat takovej tlak dlouho. Takže nabízej bezpečnejch 335koní na běžný ježdění a ne 380koní. A to mi příjde uplně v pohodě a takovejchhle kitů je mraky....

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
Guest chipmann
Misaku jses si jistej tim ze to pismenko jen proste nevysoupli ale dal ponechali vrstvene spalovani plus turbo???

Ten novější motor má jinej základ tuším že z 1.8TSI a ne s klasickýho 2.0 fsi

Odkaz ke komentáři
  • o 5 let později...
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...